.png)
Zostaje jeszcze jedna atrakcja na dzisiaj. Znaleźć miejsce noclegowe na parę dni..png)
Postanawiam pierwszy był najlepszy. Wracam. Zły jestem trochę na siebie ze straciłem tyle czasu na próżno ale bliżej Hrenska byłoby lepiej. .png)
wajheczka napisał(a):Dojechałem do Mezni Louka (blisko Hrensko) , zrobiłem ponad 20 km po drodze zwiedziłem 6 kempingów i albo były przeludnione albo nie można było auta mieć koło namiotu , albo przy samej rzece w razie dużych opadów deszczu to wiadomo co , albo.....![]()
.png)
) na wzgórze zapewne na punkt widokowy. Jaki nie wiem. Jak ktoś wie o czym pisze to niech zapoda jakieś zdjęcie i coś napisze więcej. W planach jest w drodze powrotnej zobaczyć , za chwile się okazuje ze droga jest zamknięta i muszę jechać objazdem ze względu na remont a po drodze korki znowu remonty i w sumie w obie strony to tracę ponad 2 godziny. Kiedy zjeżdżam z drogi głównej widzę po lewej stronie duży parking ze względu na wczesny czas i złą pogodę jest on nieczynny a co za tym idzie mogę jechać do samego końca, Prawdopodobnie kiedy parking na końcu jest zapełniony to wtedy zostawia się na tym wcześniejszym pojazd a autobus zawozi na koniec. Zostawiam auto na parkingu cena 3 euro za 3 godz. i w drogę.Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe