Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Znani ludzie w CRO

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.02.2010 18:46

Tytuł wątku jest jaki jest :? ...tylko dystans do tego wszystkiego mieć warto. No bo co :?: , lepszy czy ciekawszy jestem jak sobie strzelę fotkę z...(tu wkleić: "gwiazda Na dobre i na złe, czy inne Barwy szczęścia :?: ", no proszę Was, nie róbmy dowartościowania w taki sposób). Jedni mówią - to wiocha, inni - to nobilitacja :!:
Ja mówię (moje zdanie własne): przyjemnie mi będzie spotkać nawet niespodziwanie: Plumka, Martynę, Lidera, Mirko, Jorgusa, Filipa122, Maćka1956, Grega1959 i innych...niż Marylę Rodowicz na Hvarze....no bo co to za atrakcja :?: ...dla mnie żadna :!:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.02.2010 18:50

No chyba, że mnie spotkasz... :)
Użytkownik usunięty
Re: VIPy na campingach

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.02.2010 18:57

filip122 vel Darek napisał(a):W dzisiejszym Pytaniu na Sniadanie w TVP2

Karol Strasburger

przyznal sie ze jeździ Kamperem do Chorwacji.

Miał ktoś okazje spotkać i poznać ????

Spotkałem w tym roku w sierpniu Strassburgera w Orebiciu...spotkałem go na plaży hotelowej podczas spaceru z moją dziewczyną...siedział w cieniu, pod parasolem, w ciemnych okularach, kapeluszu, długich spodniach i koszuli...zwróciłem na niego uwagę gdy rozpoznałem polski znajomy głos tak był zamaskowany...albo całkowicie unika słońca albo uważa się za gwiazdę ( ja go nie lubię i zdecydowanie większe wrażenie zrobiło na mnie spotkanie Magdaleny Grzybowskiej oraz Ivicy Olica )...
Ostatnio edytowano 07.02.2010 21:55 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.02.2010 19:20

Bocian napisał(a):No chyba, że mnie spotkasz... :)

Tak , Bociana spotkać to jest neeews....a nie jakiegoś tam Karola Strasburgerkinga czy coś tam..... :wink:
Jednym słowem, jak spotkam Bociana, będę czuł się luzik i spoko... :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.02.2010 19:22

No i jest zgoda :lol:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 07.02.2010 19:27

Widzieć - a spotkać - to drobna różnica.
"Znanych" i znanych to też nie to samo.

Spotkałam kilku znanych ludzi ... z cro.pl :oczko_usmiech:
W dodatku to byli ... znajomi :D

Widzieć - a spotkać - to drobna różnica ...
"Znanych" i znanych to też nie to samo .....
miguel06
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miguel06 » 07.02.2010 21:53

oraz Icicy Olica )...

a nie przypadkiem Ivica Olic?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.02.2010 21:55

miguel06 napisał(a):
oraz Icicy Olica )...

a nie przypadkiem Ivica Olic?

O tak...przepraszam i dziękuję za zwrócenie uwagi...literki się poprzestawiały... :)
Natychmiast poprawiam... :oops:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.02.2010 21:58

slapol napisał(a):Jednym słowem, jak spotkam Bociana, będę czuł się luzik i spoko...
:lol:

W Polsce najwcześniej w okolicach czerwca spotkasz. W Cro nie widziałem, mało mają słupów i spadzistych dachów coby gniazdo założyć. :D :D :D :D
nassau
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nassau » 07.02.2010 21:59

W zeszłym roku w Korculi widzieliśmy Armaniego z całą świtą (chyba 10 osób). Paparazzi pełno po chwili itd. Zamiast usiąść zjeść pizzę - uciekli
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.02.2010 22:22

zebik napisał(a):
slapol napisał(a):Jednym słowem, jak spotkam Bociana, będę czuł się luzik i spoko...
:lol:

W Polsce najwcześniej w okolicach czerwca spotkasz. W Cro nie widziałem, mało mają słupów i spadzistych dachów coby gniazdo założyć. :D :D :D :D

Spokojna Twoja rozchochrana, mój Bocian gniazdo założy, młode wychowa i przeciwnikom dop... zdąży. Tak ogólnie wierzę w mojego Bociana,
Dawaj bociek...
Ostatnio edytowano 08.02.2010 10:06 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
miguel06
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miguel06 » 07.02.2010 22:23

nassau napisał(a):W zeszłym roku w Korculi widzieliśmy Armaniego z całą świtą (chyba 10 osób). Paparazzi pełno po chwili itd. Zamiast usiąść zjeść pizzę - uciekli

a ja Hipopotama widzialem..i rowniez,nie usiadl..a szkoda,bo tez szykowny
miguel06
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miguel06 » 07.02.2010 22:29

Malenki Jachcik Armaniego

ale nomen omen byl na Korculi

a ja polowalem w Dubrovniku na tych państwo:)ehehehehehehObrazek
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 07.02.2010 22:46

slapol napisał(a):Tytuł wątku jest jaki jest :? ...tylko dystans do tego wszystkiego mieć warto.

Dokładnie nie ma co się napinać , w końcu to taka zabawa kto kogo widział czy spotkał :wink: :wink: :wink: :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.02.2010 23:18

A skąd wiesz, że to Armaniego...też widziałem ten jacht ale nie zauważyłem znaku który by go wyróżniał...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne