aczkolwiek ta kumulacja prawicowej ekstremy budzi mój niepokój.
Jeszcz doradzą - Karlovaćko dla Chorwatów
.png)
Iwona_PB napisał(a):muchador napisał(a):A w sobotę wracały Sky Europe ze Splitu dwie znane aktorki, które serdecznie teraz pozdrawiam!! Kto leciał ten wie kto to był! Pozdrowienia dla wszystkich
te muchador, coś taki/a tajemniczy/a?
.png)
Lider16 napisał(a):Asia&Grześ napisał(a)::) Spoko - niedawno na Pagu z rodziną był Adaś Małysz !!!! Śmigał tam na rowerze po tamtejszych zakamarkach![]()
Pozdrawiamy
A prasa pisała, że Małysz w Turcji wypoczywał
.png)
.png)
lider napisał(a):Chyba tego wątku nie było.... wpisujcie ludzi których spotkaliście z pierwszych stron gazet ,zobaczymy czy Cro jest lubiana przez Vipów czy tylko odwiedzana przez przeciętnych Kowalskich.Na początek ja: sierpień 2006 Montenegro wyspa Sv.Stefan córka ciągnie mnie za ręke i mówi tato choć zobacz "stalowego Sylwka",dyć patrzę a to faktycznie Sylwester Stallone i to z jakimi kobietami sesję foto sobie robili,następnego dnia przejechał prezydent Czarnogóry i już jego goryle skutecznie bronili wejścia za mury i policja zganiała dzień i noc nawet z parkingu naprzeciw tej wysepki,ja mieszkałem dokładnie nad tym parkingiem widok samej wysepki , BUDWY i zatoczki SUUUUPER
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne