Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Znani ludzie w CRO

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 29.07.2007 11:00

aczkolwiek ta kumulacja prawicowej ekstremy budzi mój niepokój.
Jeszcz doradzą - Karlovaćko dla Chorwatów
muchador
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 29.07.2007 20:46

A w sobotę wracały Sky Europe ze Splitu dwie znane aktorki, które serdecznie teraz pozdrawiam!! Kto leciał ten wie kto to był! Pozdrowienia dla wszystkich
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 30.07.2007 00:21

muchador napisał(a):A w sobotę wracały Sky Europe ze Splitu dwie znane aktorki, które serdecznie teraz pozdrawiam!! Kto leciał ten wie kto to był! Pozdrowienia dla wszystkich

te muchador, coś taki/a tajemniczy/a?
muchador
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) muchador » 30.07.2007 08:24

Iwona_PB napisał(a):
muchador napisał(a):A w sobotę wracały Sky Europe ze Splitu dwie znane aktorki, które serdecznie teraz pozdrawiam!! Kto leciał ten wie kto to był! Pozdrowienia dla wszystkich

te muchador, coś taki/a tajemniczy/a?

Eee, bo to sie zaraz ludzie zlecieli i mówili: patrz, to ta aktorka z "Daleko od noszy" i ta druga też gdzieś grała... I se chcieli zdjęcia robic i w ogóle... A panie były bez makijażu i fajnie wyglądały. A potem bedzie zdjęcie w jakimś Fakcie albo innej gazecie że z kim to one nie jechały, a dlaczego takimi a nie innymi liniami i ple ple ple...
To była pani Hania Śleszyńska i Dorota Segda i jeszcze raz pozdrawiam!!
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 02.08.2007 11:40

My w tamtym roku spotkaliśmy Annę Korcz w Dubrowniku.Nawet mój mąż ma z nią zdjęcie.
Doti
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Doti » 02.08.2007 13:03

W zeszłym tygodniu w Dubrovniku widziałam 2 gwiazdy, a raczej gwiazdki seriali: Jakuba Tolaka (Daniel "Klan") i Ankę Janocha (Julka "M jak Miłość").
Lider16
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lider16 » 02.08.2007 13:09

Asia&Grześ napisał(a)::) Spoko - niedawno na Pagu z rodziną był Adaś Małysz !!!! Śmigał tam na rowerze po tamtejszych zakamarkach :)

Pozdrawiamy :)

A prasa pisała, że Małysz w Turcji wypoczywał :-)
Doti
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Doti » 02.08.2007 13:13

Lider16 napisał(a):
Asia&Grześ napisał(a)::) Spoko - niedawno na Pagu z rodziną był Adaś Małysz !!!! Śmigał tam na rowerze po tamtejszych zakamarkach :)

Pozdrawiamy :)

A prasa pisała, że Małysz w Turcji wypoczywał :-)

Może oszukał prasę, albo był w obu miejscach, w końcu stać go :lool:
coti
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) coti » 19.08.2007 08:53

a ja widziałem w splicie majkela dżeksona. już miałem sobie zdjęcie z nim zrobić ale akurat mu nos odpadł hehe ;-p i nie dało rady :lol:
pozdrawiam maciek
wojak999
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojak999 » 20.08.2007 13:45

We wtorek 14.08 w okolicach Zatonu spotkałem 2 auta na gdańskich numerach należące do BOR-u. Czy ktoś z rządowej (PIS-owskiej) ekipy upodobał sobie Croation ?
Stela
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stela » 20.08.2007 14:15

to państwowymi samochodami na wakacje sie jeździ, coooo? 8) :lol: :devil: :mrgreen:
mariusz29
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz29 » 20.08.2007 21:46

wojak999 napisał(a):We wtorek 14.08 w okolicach Zatonu spotkałem 2 auta na gdańskich numerach należące do BOR-u. Czy ktoś z rządowej (PIS-owskiej) ekipy upodobał sobie Croation ?

No niech się tylko Ziobro dowie :?
Crokuski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crokuski » 22.08.2007 20:16

Ziobro wiedział, nie powiedział a to było tak...
lider
Croentuzjasta
Kogo ze znanych i lubianych spotkaliście w CRO?

Nieprzeczytany postnapisał(a) lider » 12.07.2008 09:05

Chyba tego wątku nie było.... wpisujcie ludzi których spotkaliście z pierwszych stron gazet ,zobaczymy czy Cro jest lubiana przez Vipów czy tylko odwiedzana przez przeciętnych Kowalskich.Na początek ja: sierpień 2006 Montenegro wyspa Sv.Stefan córka ciągnie mnie za ręke i mówi tato choć zobacz "stalowego Sylwka",dyć patrzę a to faktycznie Sylwester Stallone i to z jakimi kobietami sesję foto sobie robili,następnego dnia przejechał prezydent Czarnogóry i już jego goryle skutecznie bronili wejścia za mury i policja zganiała dzień i noc nawet z parkingu naprzeciw tej wysepki,ja mieszkałem dokładnie nad tym parkingiem widok samej wysepki , BUDWY i zatoczki SUUUUPER :D
Inde
Cromaniak
Re: Kogo ze znanych i lubianych spotkaliście w CRO?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inde » 12.07.2008 09:29

lider napisał(a):Chyba tego wątku nie było.... wpisujcie ludzi których spotkaliście z pierwszych stron gazet ,zobaczymy czy Cro jest lubiana przez Vipów czy tylko odwiedzana przez przeciętnych Kowalskich.Na początek ja: sierpień 2006 Montenegro wyspa Sv.Stefan córka ciągnie mnie za ręke i mówi tato choć zobacz "stalowego Sylwka",dyć patrzę a to faktycznie Sylwester Stallone i to z jakimi kobietami sesję foto sobie robili,następnego dnia przejechał prezydent Czarnogóry i już jego goryle skutecznie bronili wejścia za mury i policja zganiała dzień i noc nawet z parkingu naprzeciw tej wysepki,ja mieszkałem dokładnie nad tym parkingiem widok samej wysepki , BUDWY i zatoczki SUUUUPER :D

Jeju xD jak Sylwester przeżył te upały? A w zasadzie jego "makeup"?:D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne