Anai napisał(a): całkowity brak życia towarzyskiego w realu rekompensuje sobie codziennym, wielogodzinnym przesiadywaniem na forum i odpowiadaniem na niemal każdy post...
[/color]
A to jest e-życie towarzyskie

Anai napisał(a):Do reszty się nie odnoszę ponieważ nie zamierzam zniżać się do Twojego poziomu![]()
Anai napisał(a):Powiem tylko tyle:
anakinie jesteś małym, złośliwym, bezczelnym i wiecznie szukającym zwady człowieczkiem, który całkowity brak życia towarzyskiego w realu rekompensuje sobie codziennym, wielogodzinnym przesiadywaniem na forum i odpowiadaniem na niemal każdy post...
anakin napisał(a):arturac napisał(a):mam nadzieję, że Wy tak na poważnie, bo jak se jajca robicie to będzie wielki OT
Oczywiście.
Nie pasuje Ci coś?!

.png)
anakin napisał(a):Wiesz co?
Nawet mój pies by się tego nie chwycił.![]()
anakin napisał(a):A poza tym jesteś goopia pierdoła.![]()
Jesteś taka pierdoła, że w Mistrzostwach Świata Na Największą Pierdołę zajęłabyś drugie miejsce!![]()
Dlaczego drugie?
Bo taka jesteś pierdoła.
anakin napisał(a):A ponieważ ja jestem cooltooralny ...

anakin napisał(a):Choć aż się prosi na zakończenie użyć słowa "pierdoła" w celowniku.![]()
To taka część mowy, wiesz?![]()
Żebyś znowu karabinów googlała.![]()
arturac napisał(a):wcale miło nie jest

Anai napisał(a):W to akurat nie wątpię - jaki pan taki kram a nie dla każdego psa taka kiełbasa...
Anai napisał(a):Masz więcej tych sucharów?![]()
Anai napisał(a):arturac napisał(a):wcale miło nie jest
Chcesz mieć miło - idź do wątku o miłości![]()
.png)
anakin napisał(a):Niestety Twoja tfórczość jest jedynie przystępna dla zwykłych podniebień.
Jak ktoś ma wysublimowane (wiem, trudne) gusta nic u Ciebie dla siebie nie znajdzie.
arturac napisał(a):wcale miło nie jestAnai napisał(a):Chcesz mieć miło - idź do wątku o miłości
anakin napisał(a):Albo o komarach.

Anai napisał(a):[color=#004080]Wysublimowane...?
Proszę Cię, nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz...
Trzeba czegoś więcej niż tania whisky z Aldika by móc swój gust nazwać wysublimowanym![]()
.png)
Anai napisał(a):anakin napisał(a):Nieszczęśliwy zbieg okoliczności sprawił, że Fordpodczas jazdy wpadł do rowu. W rowie znalazł się również "krowi placek".
Krowi placek: Ej, co ty jesteś?
Ford: Ja jestem samochód..
Krowi placek: Jak ty jesteś auto, to ja jestem pizza.![]()
Reklama citroena i wszystko jasne...![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.