Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Złośliwości, kłótnie i uszczypliwości na Forum

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.03.2013 23:37

Anai napisał(a):
razpol napisał(a):Uważam, że niektóre ostatnie posty w tym wątku to brutalny OT. 8O ;)

Właśnie!
Tym radosnym ćwierkaniem o miłości i całej reszcie tym podobnych pierdoletów brutalnie rozpieprzacie wątek służący do kłótni, złośliwości i uszczypliwości...
Obrazek

A Tobie to chyba naprawdę to kowadło na głowę spadło (rymuję, yes) , że nie widzisz, że próbujemy się tu kłócić ale nikt nie chce (taka zwyrodniała ta młodzież).
:mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.03.2013 23:40

arturac napisał(a):A Tobie to chyba naprawdę to kowadło na głowę spadło (rymuję, yes) , że nie widzisz, że próbujemy się tu kłócić ale nikt nie chce (taka zwyrodniała ta młodzież).

Artur, dobrze już wiesz, że Ania jest przeciwieństwem odwrotności tego, co mówi - więc - przeczytaj to jeszcze raz ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.03.2013 23:42

BeJur napisał(a):
arturac napisał(a):A Tobie to chyba naprawdę to kowadło na głowę spadło (rymuję, yes) , że nie widzisz, że próbujemy się tu kłócić ale nikt nie chce (taka zwyrodniała ta młodzież).

Artur, dobrze już wiesz, że Ania jest przeciwieństwem odwrotności tego, co mówi - więc - przeczytaj to jeszcze raz ;)

A Ty pewnie mnie nie znasz? :) I myślisz, że ja tak na żarty? :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 04.03.2013 23:46

Anai napisał(a):Tym radosnym ćwierkaniem o miłości i całej reszcie tym podobnych pierdoletów brutalnie rozpieprzacie wątek służący do kłótni, złośliwości i uszczypliwości...

Skoro tak bardzo chcesz.....

Masz paskudne zdjęcia, Twoje auto jest goopie a gorszej relacji to jeszcze w życiu nie czytałem.
Poza tym robisz błendy ortograficzne jak jakaś głópia.

Styknie? :mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.03.2013 23:47

arturac napisał(a):A Ty pewnie mnie nie znasz? :) I myślisz, że ja tak na żarty? :)

a nie????????????? :)
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 04.03.2013 23:48

anakin napisał(a):Masz paskudne zdjęcia, Twoje auto jest goopie a gorszej relacji to jeszcze w życiu nie czytałem.Poza tym robisz błendy ortograficzne jak jakaś głópia.

Styknie? :mrgreen:

Wiem, że stać Cię na więcej... :mrgreen:
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 05.03.2013 00:07

No dobra...
arturac napisał(a):A Tobie to chyba naprawdę to kowadło na głowę spadło (rymuję, yes) , że nie widzisz, że próbujemy się tu kłócić ale...

... wychodzi Wam jak wszystko inne tutaj, czyli do doopy :lool:
anakin napisał(a):Masz paskudne zdjęcia

Ooo... znaffca fotografii się znalazł 8O
Fotograf od siedmiu boleści, którego zdjęcia chwali jedynie Beata a i to tylko dlatego, żeby nie było mu smutno :mrgreen:

anakin napisał(a):Twoje auto jest goopie

Moje przynajmniej jeździ :lol:
anakin napisał(a):gorszej relacji to jeszcze w życiu nie czytałem.

A swoje czytałeś :?: :!: :?:
anakin napisał(a):Poza tym robisz błendy ortograficzne jak jakaś głópia.

Acha... zawsze jak argumentów brak, można się do ortografii przyczepić, nie? :smo:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.03.2013 00:19

No dobra. :mrgreen:

Anai napisał(a):Fotograf od siedmiu boleści, którego zdjęcia chwali jedynie Beata a i to tylko dlatego, żeby nie było mu smutno :mrgreen:

Teraz już wiesz czemu Twoje też chwali. :D
Poza tym tylko przez grzeczność nikt nie wspomniał o Twoim "świetlistym Mostarze". :D

Anai napisał(a):Moje przynajmniej jeździ :lol:

Raczej się toczy. :D
Anai napisał(a):A swoje czytałeś :?: :!: :?:

A skąd bym wiedział, że Twoja była ciulata? :mrgreen:
Anai napisał(a):... zawsze jak argumentów brak, można się do ortografii przyczepić, nie? :smo:

To szczegół, który jednakowoż nie może nie rzutować na ogólne postrzeganie człowieka, jako osoby, wydawać by się mogło rozumnej, na którą łożono niemało by się kształcić mogła.
Azaliż by to były dukaty, jak te perły wieprzom ciśnięte? :D

ps.
A jak się ktoś chce czymś "wyróżnić" to nie pisze jak człowiek, tylko jakomś kolorowom trzcionkom. :D
Jak goopek. :lol:

Obrazek
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 05.03.2013 00:48

No dobra... :lool:

anakin napisał(a):Teraz już wiesz czemu Twoje też chwali. :D

Prawdę też czasem musi powiedzieć :mrgreen:

anakin napisał(a):I o zienciu-conanie-barbarzyńcy. :P

Zazdrość przez Ciebie przemawia ale wiedz, że Cię rozumiem - młody, całe życie przed nim, no i te długie, gęste włosy... :wink:

anakin napisał(a):Raczej się toczy. :D

Zawsze to jakiś ruch...
Poza tym przynajmniej nie jest to rodzaj pedalskiej, samobieżnej kanapy, produkowanej dla niepoznaki przez słynącą z niemieckiej solidności firmę Citroën. :oczko_usmiech:

anakin napisał(a):
Anai napisał(a):A swoje czytałeś :?: :!: :?:

A skąd bym wiedział, że Twoja była ciulata? :mrgreen:

Nieee noo... aż tak podobna do Twojej nie jest 8O

anakin napisał(a):
Anai napisał(a):... zawsze jak argumentów brak, można się do ortografii przyczepić, nie? :smo:

To szczegół, który jednakowoż nie może nie rzutować na ogólne postrzeganie człowieka, jako osoby, wydawać by się mogło rozumnej, na którą łożono niemało by się kształcić mogła.
Azaliż by to były dukaty, jak te perły wieprzom ciśnięte? :D

W Twoim przypadku z pewnością, inaczej nie zaprzeczyłbyś sam sobie z jednej strony zarzucając mi wyimaginowane (wiem, trudne słowo...) błędy, z drugiej zaś pisząc, że nie powinny one wpływać na (również Twoją) ocenę mojej osoby.

anakin napisał(a):ps.
A jak się ktoś chce czymś "wyróżnić" to nie pisze jak człowiek, tylko jakomś kolorowom trzcionkom.

Acha... i z mieczem świetlnym se lata :lool:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.03.2013 02:38

Skoro chcesz...
Obrazek

Anai napisał(a):Prawdę też czasem musi powiedzieć :mrgreen:

Kobieta kobiecie? 8O Obrazek
Okłamuj się dalej. :D

Anai napisał(a):Poza tym przynajmniej nie jest to rodzaj pedalskiej, samobieżnej kanapy, produkowanej dla niepoznaki przez słynącą z niemieckiej solidności firmę Citroën. :oczko_usmiech:

- Kolego w srebrnym Fordzie jesteś na radyjku?
- jestem
- wygrałeś drzewko zapachowe, zjedź na pobocze w celu odbioru nagrody
- a na cholerę mi zapach?
- bo jedziesz jak piz*a

Nieszczęśliwy zbieg okoliczności sprawił, że Fordpodczas jazdy wpadł do rowu. W rowie znalazł się również "krowi placek".
Krowi placek: Ej, co ty jesteś?
Ford: Ja jestem samochód..
Krowi placek: Jak ty jesteś auto, to ja jestem pizza.

Anai napisał(a):Nieee noo... aż tak podobna do Twojej nie jest 8O

Dlatego moje ktoś czytał. :mrgreen:

Anai napisał(a):W Twoim przypadku z pewnością, inaczej nie zaprzeczyłbyś sam sobie z jednej strony zarzucając mi wyimaginowane (wiem, trudne słowo...) błędy, z drugiej zaś pisząc, że nie powinny one wpływać na (również Twoją) ocenę mojej osoby.

Oczywiście masz rację. :D
Bo przecież powiedziałem:
anakin napisał(a):To szczegół, który jednakowoż nie może nie rzutować na ogólne postrzeganie człowieka, jako osoby, wydawać by się mogło rozumnej, na którą łożono niemało by się kształcić mogła.

Jak więc widzimy na "załączonym obrazku" koleżanka nie tylko li ma problemy z prawidłowom pisowniom ale także i słowem czytanym. :roll: :D
Anai napisał(a):... i z mieczem świetlnym se lata :lool:

Lepszy dobry miecz niż byle jaka fuzja. :mrgreen:

Obrazek
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.03.2013 10:59

anakin napisał(a):Skoro chcesz...
Obrazek

Piaskowy Dziadek????? :roll:
:)

normalnie - miodzio poczytać Was sobie z rana :)

jakbym Was nie znała i razem i osobno - liczyłabym na krwawą rzeź .... a tu .... sielanka ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.03.2013 11:02

BeJur napisał(a):a tu .... sielanka ;)

...i rozpieprzony wątek 8)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.03.2013 11:04

Bocian napisał(a):...i rozpieprzony wątek 8)

oj tam :)

a jaki miał być??? :)
dla mnie od samego początku nadawał się do hasioka :)
no ale ... jakiś ślad trzeba zostawić :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.03.2013 11:09

BeJur napisał(a):no ale ... jakiś ślad trzeba zostawić :oczko_usmiech:

http://hallas.blox.pl/resource/DSC00037_copy.jpg
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 05.03.2013 11:12

Bocian napisał(a):
BeJur napisał(a):no ale ... jakiś ślad trzeba zostawić :oczko_usmiech:

http://hallas.blox.pl/resource/DSC00037_copy.jpg

Sławek... a co on tak przerywa??? :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.