Rozumiem, że trzeba cyce opróżniać a do portu macierzystego już niedaleko a przecież nie będziemy pełnych cyców wyokrętowywać, no więc załogo do dzieła ... cycać. Nie dobijemy do Zlarina dopóki nie wycycacie odpowiedniej dawki na dobę
.png)
.png)
do portu macierzystego już niedaleko a przecież nie będziemy pełnych cyców wyokrętowywać, no więc załogo do dzieła ... cycać. Nie dobijemy do Zlarina dopóki nie wycycacie odpowiedniej dawki na dobę
.png)
Katerina napisał(a):gusia-sdo portu macierzystego już niedaleko a przecież nie będziemy pełnych cyców wyokrętowywać, no więc załogo do dzieła ... cycać. Nie dobijemy do Zlarina dopóki nie wycycacie odpowiedniej dawki na dobę
Pewnie będą gdzieś zaraz uziemieni przez jugo, to i zdążą opróżnić cyce
.png)
Katerina napisał(a):beatabmPowiem Wam Kobitki że ja sie po prostu tego Zlarina trochę boję - sama nie wiem dlaczego
Ja też nie wiem...bo nie byłam
.png)
gusia-s napisał(a):Czy ktoś stoi przy sterze czy tak dryfujemy w nieznanebeatabm napisał(a): Jeszcze chwila i zacumujemy...![]()
Nawoływałam do cycania ale bez przesady ... oddaliliśmy się chyba od lądu
.png)
beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Czy ktoś stoi przy sterze czy tak dryfujemy w nieznanebeatabm napisał(a): Jeszcze chwila i zacumujemy...![]()
Chyba masz rację z tym dryfowaniemOd rana nie mogę dołaczyć żadnego zdjęcia, nie mogę wrzucić cd bo mi cały czas wyrzuca jakieś błędy, nie wiem o co chodzi
.png)
Zamknij przeglądarkę, zrestartuj kompa i spr. ponownie. Eewentualnie spr. przez inną przeglądarkę.beatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Czy ktoś stoi przy sterze czy tak dryfujemy w nieznanebeatabm napisał(a): Jeszcze chwila i zacumujemy...![]()
Chyba masz rację z tym dryfowaniemOd rana nie mogę dołaczyć żadnego zdjęcia, nie mogę wrzucić cd bo mi cały czas wyrzuca jakieś błędy, nie wiem o co chodzi
.png)
.png)

.png)
Już oni pismo (cyca) nosem wyczulibeatabm napisał(a): Za wyspą na wysokości campu Solaris widzimy dwa wycieczkowce – jeden mniejszy płynie w naszą stronę, widzieliśmy go już tydzień temu pod Dubrovnikiem...
beatabm napisał(a): ... ...
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):Ależ ten Adriatyk ekskluzywny, same Królowe i Księżniczki![]()
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży