napisał(a) Tymona » 29.09.2009 14:25
piotrf napisał(a):Do tej listy powinnaś dopisać Muzeum lalek w Pilznie i wizytę w "Gospodzie u Wiedzmy ", gdzie można dobrze zjeść
Polecam i pozdrawiam
Piotrze - Właśnie wirtualnie odwiedziłam Pilzno i faktycznie, jak będzie po drodze to dzieciakom na pewno się spodoba

Dziękuję

JacYamaha napisał(a):SVIBANJ napisał(a):Tymonaaaa jutro parzę kawę o 11. Dasz radę ?

Nie dała...
Chłopaki

rady nie dałam, bo mi do pracy każą chodzić

Ale dzisiaj będzie (chyba

)

Lidio, Ładna ta Wasza "próbka" zdjęć

Szczególnie widok z wieży, na której faktycznie nie byliśmy, bo te Dacie na rynku za długo oglądaliśmy

Sybin zachwycił, Sighisoara rozczarowała. (...) Po kilku zdjęciach daliśmy sobie spokój z szukaniem fajnych zakamarków w Sighisoarze.[/quote] Mielismy podobne odczucia. Nam też Sybin się bardzo podobał, a w Sigisoarze po prostu byliśmy.
Lidia K napisał(a): Pozdrawiam dzielnych małych podróżników. Zwiedzanie z nimi to czysta przyjemność. Coraz więcej pozwalają rodzicom zobaczyć. Wspaniałe dzieciaki.
Dziękuję w imieniu Maluchów

Chodź z drugiej strony jest też tak, że zaczynają już mieć swoje ściśle sprecyzowane poglądy na spędzanie wakacyjnego czasu,a my staramy się je spełniać, dlatego min. wizyta w Sozopolu.
Lidia K napisał(a): właściwie mogłoby otrzymać drugi człon: ....... śladami
PAPa
Znam to uczucie a raczej odczucie

Tylko my wędrowaliśmy jeszcze śladami
PiotrkaB i jednym
Waszym śladem

Lidia K napisał(a):Ja wytrzymać i utrzymać w tajemnicy tych letnich wrażeń
i bardzo dobrze, bo to znaczy, że Wasza relacja tuż ,tuż

A mnie tu ciekawość zżera
pozdrawiam serdecznie