agaluszka33 napisał(a):a facet bedzie kierowal.... ja tam i tak wole rzucachmmm,moze nalezaloby w domu troche na talerzach pocwiczyc...
![]()
Lepiej nie
no i szkoda talerzy .png)
agaluszka33 napisał(a):a facet bedzie kierowal.... ja tam i tak wole rzucachmmm,moze nalezaloby w domu troche na talerzach pocwiczyc...
![]()
no i szkoda talerzy .png)
Janusz Bajcer napisał(a):agaluszka33 napisał(a):a facet bedzie kierowal.... ja tam i tak wole rzucachmmm,moze nalezaloby w domu troche na talerzach pocwiczyc...
Janusz Bajcer napisał(a):Lepiej niebo facet może zostać uchodźcą
no i szkoda talerzy
.png)
.png)
encomp napisał(a):... z tego co pisali to akurat Letenye był drut kolczasty stawiany i boję się o długie stanie i ew. niebezpieczeństwo ze strony uchodźców.
Jaron napisał(a):Słoweńską przekraczaliśmy w Spiefeld. W tym roku lipa. Jest tam obóz dla imigrantów.
.png)
Lednice napisał(a):agaluszka33 napisał(a):moja lepsza polowka tez dupka trzesie na mysl o uchodzcach na granicy z Cro.....i ze niby w tym roku to Chorwacje sobie odpuscimy...Chyba On!!! bo ja zastraszyc sie nie dam!!! I ja moge kamienie ze soba zabrac,co bym miala czym oddac hihihi
Kobieta kamieniami będzie rzucać![]()
![]()
![]()
A facet w tym czasie będzie się trząsł
Agnieszka_82 napisał(a):oblężenie granic na drodze Ostrava - Mureck - Chorwacja?
Ciekawa droga![]()
![]()
![]()
Do miejscowości Chorwacja
.png)
MastaBean napisał(a):@Encomp, jeśli rok temu nie bałeś się lecieć do Turcji, to wydaje mi się, że w tym nie powinieneś tym bardziej jechać do Chorwacji. Ja z powodu właśnie nieciekawej sytuacji zrezygnowałem z wyjazdu do Turcji, wybrałem Cro i tak się zakochałem, że wracam tam i w tym roku. Sytuacja wiadomo, może się jeszcze zmienić, ale nie sądzę, żeby chorwacki rząd pozwolił na straty jakie mogłaby przynieść turystyce nieciekawa sytuacja z uchodźcami.
.png)
Kiepura napisał(a):travel napisał(a):Co będzie jak pójdą przez Albanię , Czarnogórę i przez .......
Nic, nie pojedziesz na wakacje do Chorwacji.
Przerażać to może perspektywa, że ktoś chciałby ich do nas wpuścić.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.