postaram sie bardziej czytelnie pisac ,aby Twoje wrazliwe oczy nie przeciazaly sie
.png)
ewciav69 napisał(a):co do interpunkcji,zgadzam sie...glupio wyszlo,ale co do ortografi,to akurat trafilas jak kulą w plot
postaram sie bardziej czytelnie pisac ,aby Twoje wrazliwe oczy nie przeciazaly sie
.png)
Kiepura napisał(a):jan ostrzycki napisał(a):Kiepura napisał(a):jan ostrzycki napisał(a):W pewnym stopniu ponosimy winę za ten krwawy burdel
My ? Ale, że my ? Za co ?
A poza tym mamy do czynienia z fala roszczeniowych osadników, a nie uchodźcami.
My, czyli Polacy, Europejczycy, członkowie EU i NATO. Za to, że Francuzi, Anglicy, Włosi i Amerykanie zdewastowali Syrię, Libię, Irak i Afganistan.
Jesteśmy odpowiedzialni za działania naszego Państwa.
Nie mamy i nie mieliśmy żadnego wpływu na działania w Syrii czy gdziekolwiek.
Imigranci i osadnicy pojawili się ponieważ niemiecka elita przemysłowa wymyśliła sobie, że będzie miała tanią siłę roboczą.
Tyle, że to ich przerosło.
Nie ma żadnej naszej odpowiedzialności, za to jest konieczność obrony.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Agnieszka_82 napisał(a):A czy w zeszłym roku były jakieś incydenty typu oblężenie granic na drodze Ostrava - Mureck - Chorwacja?
.png)
.png)
Agnieszka_82 napisał(a):wiem Panie moderatorze ale przy kilkulatce i kilku miesięcznym dziecku to raczej niewykonalnepozdrawiam
.png)
agaluszka33 napisał(a):moja lepsza polowka tez dupka trzesie na mysl o uchodzcach na granicy z Cro.....i ze niby w tym roku to Chorwacje sobie odpuscimy...Chyba On!!! bo ja zastraszyc sie nie dam!!! I ja moge kamienie ze soba zabrac,co bym miala czym oddac hihihi
Agnieszka_82 napisał(a):oblężenie granic na drodze Ostrava - Mureck - Chorwacja?
.png)
Lednice napisał(a):agaluszka33 napisał(a):moja lepsza polowka tez dupka trzesie na mysl o uchodzcach na granicy z Cro.....i ze niby w tym roku to Chorwacje sobie odpuscimy...Chyba On!!! bo ja zastraszyc sie nie dam!!! I ja moge kamienie ze soba zabrac,co bym miala czym oddac hihihi
a facet bedzie kierowal...On jest lepszym kierowca ode mnie,ja tam i tak wole rzucacLednice napisał(a): Kobieta kamieniami będzie rzucać![]()
![]()
![]()
A facet w tym czasie będzie się trząsł![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.