Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Załamana

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
demi
Globtroter
Załamana

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi » 20.03.2011 13:25

Witajcie,

mimo, że na forum już troche jestem i często tu zaglądam, dopiero teraz odważyłam sie napisać. Otóż chce ponownie sie wybrać do CRO - Pisak, Brela, ale tym razem z psem i dopiero teraz zabrałam sie za rezerwacje...

wszystkie miejsca są zarezerowane przy wodzie a jak jest cos wolne to nie mozna zabrać psa...

powoli odechciewa mi sie wyjazdu tam, mimo że kocham ten kraj :/

Możecie mi pomóc ?

Pozdrawiam
Marta
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 20.03.2011 13:50

Nie łam się i szukaj dalej.Może w innych miejscowościach ktoś zechce gościć ciebie i psa?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 20.03.2011 14:05

Północna Afryka w ogniu to i chętnych na wyjazd do Cro więcej. Ja rezerwację miałem już zrobioną na przełomie grudnia/stycznia :lol:
zbysio_56_56
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zbysio_56_56 » 20.03.2011 14:06

Witaj, wiem że trudno doradzać Ci rozwiązanie takie ale uważam że najlepszym rozwiązaniem będzie dla Ciebie wyjazd w tzw. "Ciemno"
W okolicach Raznja czy Sevidu znajdziesz mnóstwo apartamentów w których bez problemu przyjmą Cię z Twoim pupilem
:D
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 20.03.2011 14:07

szukaj dalej-coś się znajdzie (kwestia ceny)
a jak nie to smigaj w ciemno-mnie tez włosy siwaiły gdy szukałem przez internet kwatery na ten rok (mam na myśli ceny)
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 20.03.2011 14:31

demi napisał(a):Możecie mi pomóc ?

Pozdrawiam
Marta

Zawsze możesz skorzystać z zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link lub zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Ja korzystam od 6 lat.
gasia...
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gasia... » 20.03.2011 14:43

Załamana,sprobuj tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - tylko nie wiem jak ze zwierzetami
amazing
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) amazing » 22.03.2011 09:36

Mam podobny problem więc wiem co czujesz.
Co prawda moje psiaki nie jadą z nami na wakacje.

Od jakiegoś czasu piszę maile do kwater w Breli. Planujemy wyjazd w lipcu. Termin chodliwy więc albo brak miejsc albo kwota zaporowa.
Jak nie uda mi się nic zarezerwować to pojedziemy w ciemno i będziemy szukać czegoś na miejscu.

Pozdrawiam
A.
amazing
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) amazing » 23.03.2011 14:40

demi ja już jednak w ciemno nie jadę - udało mi się zarezerwować dzisiaj kwaterę. Jeśli jesteś zainteresowana wyjazdem w lipcu to odezwij się do mnie na gg 1937799 to mogę podzielić się z tobą kilkoma namiarami na oferty wolnych kwater, z których ja nie skorzystałam - może tobie coś podpasuje.

Pozdrawiam A.
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 23.03.2011 15:06

demi napisał(a):Witajcie,

mimo, że na forum już troche jestem i często tu zaglądam, dopiero teraz odważyłam sie napisać. Otóż chce ponownie sie wybrać do CRO - Pisak, Brela, ale tym razem z psem i dopiero teraz zabrałam sie za rezerwacje...

wszystkie miejsca są zarezerowane przy wodzie a jak jest cos wolne to nie mozna zabrać psa...

powoli odechciewa mi sie wyjazdu tam, mimo że kocham ten kraj :/

Możecie mi pomóc ?

Pozdrawiam
Marta
Wystarczy pojechać kilometr w jedną lub w drugą stronę i wynajmiesz taniej i bez problemu a będzie tak samo pięknie a do tego spokojnie.Brele Pisak i tym podobne miejscowości są przereklamowane stąd sytuacja wygląda jak w Twoim opisie :wink:
el_guapo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_guapo » 23.03.2011 15:34

Mam kilka kwater, ktore były wolne jeszcze 2-3tyg. temu, 2xw Pisaku, w 1xStanici, ale wolne terminy ktore mnie interesowały to od 26.08.2011.
demi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi » 23.03.2011 15:36

Witajcie,

wysłałam już ponad 50 emaili, odpowiedzi głównie, że nie ma wolnych apartamentów, albo wolnych w tym terminie co nam zależy... a o przyjęciu zwierzaków to już nie wspomne.

Do Chorwacji zawsze wybieraliśmy sie bez rezerwacji, ale głównie wtedy mieliśmy II rzędne kwatety, bez widoku na morze - na tym mi głównie teraz zależy....

Kocham ten kraj... ale jak narazie mam go dosyć :/ :roll:
demi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi » 23.03.2011 15:43

amazing napisał(a):demi ja już jednak w ciemno nie jadę - udało mi się zarezerwować dzisiaj kwaterę. Jeśli jesteś zainteresowana wyjazdem w lipcu to odezwij się do mnie na gg 1937799 to mogę podzielić się z tobą kilkoma namiarami na oferty wolnych kwater, z których ja nie skorzystałam - może tobie coś podpasuje.

Pozdrawiam A.

Odezwę sie na 100% :D dzięki

el_guapo napisał(a):

Mam kilka kwater, ktore były wolne jeszcze 2-3tyg. temu, 2xw Pisaku, w 1xStanici, ale wolne terminy ktore mnie interesowały to od 26.08.2011.

Dzięki, ale u nas wchodzą tylko w gre terminy początek lipca...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 23.03.2011 19:46

Tu masz 5m do morza , kameralnie i z psiakiem ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
demi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi » 23.03.2011 19:54

mkm napisał(a):Tu masz 5m do morza , kameralnie i z psiakiem ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Dzięki :D Napisałam zapytanie o rezerwacje :D
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone