Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Załamana

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 23.03.2011 22:18

demi napisał(a):
mkm napisał(a):Tu masz 5m do morza , kameralnie i z psiakiem ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Dzięki :D Napisałam zapytanie o rezerwacje :D

W kalendarzu ap 2-os. wolny jest od 07.07 do 15.07 ... jutro przekonam Cię do wyspiarskich klimatów . Tam będzie o wiele łatwiej znależć lokum :D
Na razie spokojnie i głowa do góry ...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.03.2011 20:46

Pierwsza propozycja wyspiarska to Sutivan na Bracu ... idealne miejsce na spokojne wakacje z psiakiem :D
demi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi » 25.03.2011 10:47

jupiiiiiiiiiiiiiiiiii udało sie 4 bite dni przed kompem :D

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Mam nadzieje, że będzie ok. Jak ktoś coś słyszał o tych apartamentach, proszę o opinie :D

Pozdrówki i jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 25.03.2011 19:01

Ruskamen jest OK ... szkoda tylko że z wysp nici :wink:
amazing
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) amazing » 28.03.2011 06:25

Bardzo się cieszę, że ci się udało.
Pozdrawiam
Krisku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krisku » 28.03.2011 10:44

mkm Twoja chęć pomocy i zasób wiedzy jaką posiadasz robią wrażenie. Jeszcze chyba nikt w potrzebie nie został bez odzewu z Twojej strony.
Pozdrawiam i szacunek wielki.
demi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi » 28.03.2011 13:10

Krisku napisał(a):mkm Twoja chęć pomocy i zasób wiedzy jaką posiadasz robią wrażenie. Jeszcze chyba nikt w potrzebie nie został bez odzewu z Twojej strony.
Pozdrawiam i szacunek wielki.

Taka prawda :D Jak pare lat temu zawitałamna forum pamiętam, że już wtedy każdorazowo wszystkim pamagał :D super :D Pozdrówki
bikerenko
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bikerenko » 29.03.2011 12:25

Ja jestem "napalony" na wyspy w Chorwacji i od paru miesięcy śledze forum i rozważam różne warianty. Hvar or Korcula, Korcula vs. Hvar i tak się błąkam i błąkam. Troche mnie przerażają ceny sezonowe, wybieram się ok. 10 lipca.

Super by było niedaleko plaży ale też nie na zupełnym pustkowiu. Może jakies namiary na sprawdzone i w miare niedrogie kwatery. 15-18E/os. to w sam raz czy sporo za mało. Wyprowadźxie mnie z otchłani. Nie jestem wybredny i luksusów nie potrzebuje, zresztą moja cena nie wymaga luksusów.
Pozdrowionka.

Gdyby ktoś zdecydował się pomóc adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
demi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi » 29.03.2011 16:03

demi napisał(a):jupiiiiiiiiiiiiiiiiii udało sie 4 bite dni przed kompem :D

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Mam nadzieje, że będzie ok. Jak ktoś coś słyszał o tych apartamentach, proszę o opinie :D

Pozdrówki i jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :D

.....Wychodzi na to, że mam pecha :/
Zrobiliśmy w zeszły wtorek przelew/zaliczkę i kobieta miła pieniądze na koncie w piątek. Piszę o niej e-maila z prośbą o potwierdzenie rezewacji.... i głucho do dzisiaj...
Wkurzyłam się i pisze z innego e-maila, że niby zainteresowana jestem noclegiem u nich a ona po 15 mi odpisuje, ze ma wolne kwatery, czyli ma cały czas dostęp do neta i odczytywała moje e-maile....

No myślałam, że coś sie stało... wiodomo różnie bywa w życiu... a ona najnormalniej mnie olewa..... bo ....

no właśnie.... nasuwa mi się jedna odpowiedź 8O :roll:

Co zrobić ?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 29.03.2011 20:25

Widocznie nie ma jeszcze pieniędzy na koncie Gospodiny ... gdyby były , to potwierdziłaby rezerwację . Pieniądze czasem bardzo długo podróżują :wink:
demi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi » 29.03.2011 20:35

mkm napisał(a):Widocznie nie ma jeszcze pieniędzy na koncie Gospodiny ... gdyby były , to potwierdziłaby rezerwację . Pieniądze czasem bardzo długo podróżują :wink:

Mam taką skrytą nadzieje, że właśnie tak jest :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 29.03.2011 20:41

Sve je oke 8)
Laku noc ...
demi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi » 01.04.2011 12:24

Moi Drodzy :?

Właścicielka apartamentów nie odbiera od nas już telefonów, nie odpowiada na e-maile. Jak rozmawiałam z nią po angielsku i po niemiecku powiedziała mi, że mam napisać e-maila z tym co do niej mówie przez telefon a ona odpisze wieczorem...

Wiem, że na zapytania o wolne apartamenty odpisuje nadal - zrobiłam już dwa podejścia z innych e-maili... czyli
wyłudza nadal kasę...

Wychodzi na to, że zostaliśmy oszukani.
Jesteśmy "w plecy" 500zł.

Jedziemy w ciemno. Ale na 100% odwiedzimy osobiście tą Panią.

Pozdrawiam i ostrzegam :roll:
Ostatnio edytowano 01.04.2011 12:54 przez demi, łącznie edytowano 1 raz
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 01.04.2011 12:43

Może jeszcze nie wszystko stracone. W 2009 - dokładnie 18 lutego wysłałem 500 euro zaliczki. Pieniądze doszły dopiero 3 marca. W międzyczasie były już moje interwencje w banku, nerwy i tuzin maili do Chorwacji. Wszystko się wyjaśniło (banki pośredniczące :) ). Może tym razem będzie podobnie?
Pozdrawiam :)
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 01.04.2011 12:45

demi, na Twoim miejscu ja bym tak pochopnie nie ostrzegał i poczekał jeszcze parę dni na potwierdzenie :!:

Uszy do góry, z pewnością będzie ok.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone