Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zagadka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany
Zagadka

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.07.2012 12:52

Znalazłem na forum ciekawy post użytkownika posługującego się nickiem Szczaw. Oto i zagadka. O kim mówi w tym poście kolega Nick. Jesli ktoś odgadnie otrzyma nagrodę w postaci bilet dożywotniego korzystania z Croforum.

"Witam serdecznie jestem na tyn forum dosyć często ale bez wpisów ,mam pytanie ale do tych co pomogą w sposób dokładny a nie będą odwoływać się do kolejnych stronek z których trzeba sklejać suche fakty : interesuje mnie jak i moich znajomych jak objechać Budapeszt ::::::::wjazd z strony M3 -interesuje nas czas przejazdu ,bezpieczeństwo przejazdu ,bezproblemowość przejazdu,wyjazd oczywiście na M7 TRAS CHORWACJA, może jakieś linki na GPS ,słuchajcie jesteśmy tylko zwykłymi ludźmi którzy korzystają z wakacji a nie z Chorwacji -myślę ze ten starszy pan z długą rybą będzie siedział cicho bo tylko śmieszne wpisy wnosi nic nie ważne i panowie ZNAWCY MODERATORZY dajcie upust kartkom bo euro koko się skończyło a lepiej napiszcie jak dojechać dosłownie jak krowie na miedzy .dzięki po 5 drinie MAŁY GLOB coś tam. POZDRO DLA WSZYSTKICH PIERWSZOCHORWATKÓW"

O kim jest mowa :?: :?: :?: 8O i o jakiej rybie jest mowa. :?: :?: :?: :)
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 18.07.2012 13:00

Gościu jak to pisał to musiał być na niezłej bani ;) :D
A o kim mowa? Zapewne o Moderatorze J.B i jego belonie :) ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.07.2012 13:10

Niestety Rysiek znowu zamknął temat :evil: nie dając się gościowi.................rozwinąć! :lol:
A mogło być naprawdę ciekawie............ :twisted: :wink:

Janusz leży bykiem na Ciovo,więc ma wyje....ne na wszystko! :mrgreen:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 18.07.2012 13:14

Pewnie i by było ale jak już wspominałem

Obrazek

:sm:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 18.07.2012 13:16

:lool: :lool: :lool:

Ale skąd się tacy q...kosmici biorą :?: 8O :roll:
Już nie wiadomo czy lać w mordę,śmiać się czy płakać........ :?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 18.07.2012 13:47

Ja mam tak, że do czasu jest mi wesoło. Potem to już sąd polowy :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.07.2012 17:19

dids76 napisał(a):Gościu jak to pisał to musiał być na niezłej bani ;) :D
A o kim mowa? Zapewne o Moderatorze J.B i jego belonie :) ;)

Zgadł kolega i zostaje wyrózniony złotym biletem. Jednak nagroda decyzją kierownictwa Croforum zostaje odebrana ze względu na fakt nadmiernego przez kolegę nadużywania wyrobów spirytusowych. Kierownictwo jednogłosnie i demokratycznie na mój wniosek zastanawia się czy nie skierować kolegi do Klubu AA zamiast do Chorwacji co zresztą widać jest na avatorku. Przykro mi :twisted: :) . Pozdrawiam

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.