anakin napisał(a):Bocian napisał(a): user anakin. Sami zasłużeni dla forum

Generalnie to się robi tak.
Jeżeli się nie może znaleźć miejsca gdzie chcą z tobą gadać, wchodzi się w wątek, w którym się nigdy nie było i wstawia zagadkę z d....wziętą, której nie jest w stanie odgadnąć nikt, poza wstawiającym (no chyba, że był dokładnie w tym miejscu).
Wątek się blokuje i japa się cieszy.....wszak wszystko zgodne z regulaminem.
Najważniejsze jest pisać zawsze i wszędzie, nawet samemu ze sobą.
Wszak znamy się na wszystkim......
Koniecznie trzeba jeszcze napisać o honorze ( w tym miejscu yebłem), obsrać ludzi na boku (bo przecież wszyscy są zakompleksieni) i rżnąć niewiniątko.
Na koniec trzeba koniecznie zrobić z siebie sierotę, poruszyć ze trzy tezy spiskowe, poczekać aż przyjdą
wyznafcy i już.
Z niecierpliwością więc czekam na dziewczynkę z zapałkami.
Był już kiedyś taki
heroj na forum.
Wydawało mu się, że jest wieczny.
I miał rację.......wydawało mu się.
Tak jak tobie.....userze Bocian.
.........end offffffff.
Bohaterski userze anakin, takie zagadki wstawiał i wstawia niejaki user mervik

Czy to skuter z psem który może być w każdej dziurze w Cro i tylko ten kto w tej dziurze był i ten skuter widział jest w stanie na to odpowiedzieć, czy też kawałek skałki która może być wszędzie i tylko ten co na tej skałce stał może dać odpowiedź na pytanie

To on jest prekursorem głupawych jak dla mnie zagadek. I jakoś w swojej zajebistości dawałeś radę ze swoimi
podnóżkami i paziami czekać aż ktoś wymodli odpowiedź

Do wątku dołączyłem w 2013 roku jakieś dwa miesiące po niejakim merviku. Ty zaś na przełomie 2010/2011 i to daje ci niby prawo oceniać kto i gdzie może pisać?

I jakoś w starych czasach nigdy nie miałeś uwag do zagadek które wstawiałem, dopiero teraz gdy zastosowałeś metodę wazeliny wobec administracji i nasze drogi się rozeszły

Ba, nawet sam uczestniczyłeś w ich rozwiązywaniu
Szkoda, że na ostatnim zlocie nie byleś w stanie podejść i coś w twarz o tym honorze powiedzieć

Wszak mógłbyś przecież tak choć raz twarzą w twarz coś
yebnąć :) Nie tylko na PW i nie tylko poprzez królową

Co do wieczności to nikt nie jest wieczny, prawda? Nawet dzielnicowy futbolista na pozycji stopera?

Co ty myślisz, że jak jesteś zapięty z userem bejur i userem Rysio to ja się tego przestraszę? Skasujecie mnie z forum? Spoko, da się z tym żyć
Tffardzielu z zasadami zerojedynkowymi, czarnobiałymi, który wszystkie te zasady złamał wazelinując temu czy tamtemu w zamian za luz dla siebie na forum, nie rób scen

Forum to tylko net, jest jeszcze całe życie w realu poza nim

Może czas rozłożyć skrzydła motyle i się przelecieć ?