Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.12.2009 06:15

Z okazji
3000-sięcznego
postu w tym wątku
dla zwolenników IV RP wszystkiego najlepszego!

Wraz z życzeniami portret dwóch Ludzi Humoru do powieszenia... na choince wśród bombek nadętych i innych bałwanków ;)

Obrazek

PS
Pan Prezydent coś niewyraźnie wygląda...śpieszmy sie kochać... :wink:

Obrazek
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 20.12.2009 08:55

hepik napisał(a):... coś niewyraźnie wygląda...śpieszmy się kochać... :wink

Hepik.
Ty już zupełnie tracisz dystans, chłopie...
:cry:
To chyba coś więcej niż zwykła obsesja...
:(

Jakaś dysfunkcja, czy fałd zwiotczenie...? 8O
jp
Croentuzjasta

Postnapisał(a) jp » 20.12.2009 11:23

hepik napisał(a):PS
Pan Prezydent coś niewyraźnie wygląda...śpieszmy sie kochać... :wink:

Post na poprzedniej stronie był niesmaczny. Ale ten to dużo więcej niż głupota. Nawet sobie nie zdajesz sprawy, że jesteś dużo gorszy od moherów. Co próbujesz sobie udowodnić? Leczysz swoje kompleksy?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.12.2009 16:03

Mimo tych wściekłych ataków i tak trzymam kciuki za wycieńczonego półtoramiesięcznym przeziebieniem Pana Prezydenta,zwłaszcza ,że moc pracy przed nim w nadchodzących dniach...wygłoszenie dwóch orędzi w odstępie kilku dni -wyczyn nie lada ale damy radę Panie Lechu ;)
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 20.12.2009 18:16

hepik napisał(a):...Mimo tych wściekłych ataków ...

:cry:
jan_s1
Koneser

Postnapisał(a) jan_s1 » 20.12.2009 18:24

hepik napisał(a):Mimo tych wściekłych ataków ...

Jakie tam one wściekłe? Więcej powiem - w stosunku do tego, na co zasługujesz, to one są, i owszem, całkiem łagodne. :lol:

Lepiej by było dla Ciebie, żebyś się skupił nad tym, co robisz naprawdę dobrze - np na Bracu... :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.12.2009 18:52

jan_s1 napisał(a):
żebyś się skupił nad tym, co robisz naprawdę dobrze - np na Bracu... :wink:

Braci kocham prawie jak Brać ;)
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 20.12.2009 21:49

Hepikukunamuniu!
Brac ci wyszedł nie najgorzej... niezłe fotki, fajny opis... a tu takie bzdury i pierdy wypisujesz..
:?
Zauważ, że nawet największy Popierdywacz tego forum, po powrocie z banicji, zamilkł i czasem tylko coś tam skrobnie głupiego i tyle..
8)
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 20.12.2009 22:02

janniko napisał(a):Zauważ, że nawet największy Popierdywacz tego forum, po powrocie z banicji, zamilkł i czasem tylko coś tam skrobnie głupiego i tyle..
8)

zauważ ,że też czasami masz takie mordercze nastawienie jak hepik, bez opamiętania brniesz w swoje głupoty i deliria jak on w swoje :D
możecie sobie podac ręce :D
dwa niesmacze pierdoły
i emotikony :wink: :D :roll: :evil: nic tu nie załatwią
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.12.2009 05:10

Ehhh...gdyby publiczna TVPis-Sld w ramach swojej misji nagłaśniała prawdziwe sukcesy prezendentury Lecha,jego notowania mogłyby szybować wysoko ponad smrekami ;)

http://www.tvs.pl/informacje/19263/
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 23.12.2009 09:26

Więcej luzu w 2010 życzę

Obrazek
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 23.12.2009 09:38

Dziś o poranku w RMF FM mówiono, że Lech Kaczyński uznał siebie za najbardziej aktywnego Prezydenta RP.

Samozwańczo.

Pozwoliłem sobie zerknąć na stronę Prezydenta i rzeczywiście jest wyszczególniona wyjątkowa aktywność - w przyznawaniu odznaczeń.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 10:32

W ramach ocieplenia-Lula pod choinką

Obrazek
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 25.12.2009 09:18

Z okazji Świąt życzę wszystkim słusznych decyzji przy najbliższych wyborach prezydenckich, podejmowanych bez emocji, z rozwagą i rozsądkiem, bez uprzedzeń, acz z wyrozumiałością itp..
życzę byście (byśmy) głosowali nie "przeciw" kandydatowi, lecz "za"...

Wiem, że łatwiej byłoby Wam podjąć słuszną decyzję, gdybym to ja wystartował w tych wyborach, lecz niestety przez najbliższe 4 lata nie mam czasu na pierdoły. W planach mamy kilka konkretnych wypadów - Turcja, Hiszpania, Portugalia, Włochy, może Syria.. może Gruzja?.. nie wiem kiedy i jak się z tym wyrobię... więc sami widzicie..
chyba zaczniemy robić zimowe wypady, jak Slopol..

pozdrawiam Wszystkich serdecznie..
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 25.12.2009 13:23

janniko napisał(a):Z okazji Świąt życzę wszystkim słusznych decyzji przy najbliższych wyborach prezydenckich, podejmowanych bez emocji, z rozwagą i rozsądkiem, bez uprzedzeń, acz z wyrozumiałością itp..
życzę byście (byśmy) głosowali nie "przeciw" kandydatowi, lecz "za"...

Wiem, że łatwiej byłoby Wam podjąć słuszną decyzję, gdybym to ja wystartował w tych wyborach, lecz niestety przez najbliższe 4 lata nie mam czasu na pierdoły. W planach mamy kilka konkretnych wypadów - Turcja, Hiszpania, Portugalia, Włochy, może Syria.. może Gruzja?.. nie wiem kiedy i jak się z tym wyrobię... więc sami widzicie..
chyba zaczniemy robić zimowe wypady, jak Slopol..

pozdrawiam Wszystkich serdecznie..

9.18 a tu taki wpisik :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone