Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tak zachwalacie tą herbatkę, że chyba się skuszę i porzucę kawę. Pewno wyjdzie mi to na zdrowie. Radziu zestaw zachęcający. A gdzie taki można nabyć?....Może wrzuć jakiegoś linka.
początkującym polecam słabe yerby niesmakowe
pisząc o "początkujących' mam na myśli ten pierwszy raz bo moim zdaniem smakowe smakują, hmmm, tak sobie, K.
Krystof napisał(a):początkującym polecam słabe yerby niesmakowe pisząc o "początkujących' mam na myśli ten pierwszy raz bo moim zdaniem smakowe smakują, hmmm, tak sobie, K.
Co do smaku - masz rację . Jesli możesz podać parę gatunków smacznej yerby będe bardzo wdzięczny .
Ta z zdjęcia juz niedługo powinna się skończyć mam nadzieję !!!!
ja piję w zasadzie głównie:
- cruz de malta (czerwona)
- z czystym sumieniem mogę polecić też "pajarito", a ze słabszych typową "rosamonte" (kupowałem w paczkach po 2 kilo - wychodzi taniej)
no i od razu się zaasekuruję, że mowa o dobrej yerbie, a nie smacznej
Witam
Od kilku miesięcy zaliczam sie do grona pijących Yerbę, zaczynałam od czerwonej Cruz de Malta...i troche musiałam sie przełamać, by polubic ten smak, przynam się,że nie parzyłam tak mocnej jak polecają. Teraz piję ja na zmianę z Yerba o aromacie pomarańczy pyszności.
Yerbamarket jest naprawde godny polecenia, realizuja przesyłlki szybko i sprawnie.
Pozdrawiam