Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

X Factor

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran
X Factor

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 06.03.2011 21:35

Pierwszy odcinek programu za nami.

Jury:

Mozil Czesiu, no fajny chłop, śmiechowy trochę, ale z muzycznym wykształceniem.
Maja, ładna pani, ale już mnie wq...a !
Kuba, ten koleś nawet jak beknie to chce mi się śmiać. :D

Rozwalił mnie występ pierwszego uczestnika, Norwega i 16-latka, który śpiewał piosenkę Robbie Williamsa.
Jak można mieć taki głos w tym wieku ?

Koleś, który zaśpiewał "Dziwny jest ten świat" zabił Maję, która chyba za nim zaczął śpiewać już go oceniła za wygląd.

Wielki szacunek dla gościa, który wystąpił jako ostatni. Udowodnił nam, że marzenia można spełniać.

Ciekawy program nam się szykuje na wiosenkę.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 06.03.2011 21:41

I po co ogladać takie pierdoły? nie lepiej czytać i robic show na naszym forum?
smer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) smer » 06.03.2011 21:48

Wkurzają mnie te programy służące głównie do bicia piany. Żywcem z Ameryki darte wygłupy... Pomijając zresztą fakt, że programy w których plecami do publiczności przy biurku siedzi trójka jurorów już zliczyć nie można, a w każdym w tą samą nutę jury powiela płytkie żarty pod adresem uczestników (których zresztą wcale mi nie żal)...
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 06.03.2011 22:15

smer napisał(a):Wkurzają mnie te programy służące głównie do bicia piany. Żywcem z Ameryki darte wygłupy... Pomijając zresztą fakt, że programy w których plecami do publiczności przy biurku siedzi trójka jurorów już zliczyć nie można, a w każdym w tą samą nutę jury powiela płytkie żarty pod adresem uczestników (których zresztą wcale mi nie żal)...

Powinieneś trochę podkręcić ilość postów i zrobić show na forum.Jury czeka.
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 06.03.2011 22:17

Ostatnio wysyp jest takich programów, ja wczoraj kibicowałam naszej zielonogórskiej drużynie w "Bitwie na głosy" :D no i udało się :) Nie oglądałabym, gdyby nie fakt, że w drużynie Urszuli Dudziak jest mój kolega z pracy z siostrą :D .
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 06.03.2011 22:20

helen napisał(a): Nie oglądałabym, gdyby nie fakt, że w drużynie Urszuli Dudziak jest mój kolega z pracy z siostrą :D .

Jesteś usprawiedliwiona.
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 06.03.2011 22:22

AndrzejJ. napisał(a):
helen napisał(a): Nie oglądałabym, gdyby nie fakt, że w drużynie Urszuli Dudziak jest mój kolega z pracy z siostrą :D .

Jesteś usprawiedliwiona.

Ufff .... :oops: :lol:
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 06.03.2011 22:47

Kolejny program mający na celu podbić oglądalność i kase za SMS. Gwiazdami są głównie jurorzy, nikt inny i nie się co łudzić. Oglądam tego typu programy dlatego że bardzo lubię oryginalne wykonania znanych hitów - jednak żadna telewizja nie zagwarantuje uczestnikowi tak naprawdę niczego poza chwilową popularnością, ewentualnym wystąpieniem w TV śniadaniowej lub przy końcowych napisach w trakcie wykonywania piosenki)
Z tych nowych formatów najbardziej interesuje mnie Must be The Music :
- niezawisłość Zapendowskiej i jej zawsze obiektywna, szczera ocena
-Sztaba, kompetentna osoba
- Kora, której jestem fanem za piękną poezję at 80tych i 90tych
Wymyśliłem takie powiedzenie:
Nie zrobię w Polsce kariery, bo mam twardy tyłek i tylko własne plecy.....
Zostawiam do własnej interpretacji :wink:
evil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) evil » 06.03.2011 22:51

A ja tam nie drążę ,że program dla kasy , sms itp , itd . Odstresowuję się , odpalam wiskacza i oglądam dobrze się bawiąc :D Nie ingerując dalej - mam to na co dzień w moje korporacji 8)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 07.03.2011 07:24

Czy to jest program popularno-naukowy, dokument lub jakieś wiadomości. :?:
....cholercia, umknęło mi. :(
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 07.03.2011 07:32

Spoko mozna sie posmiac troszke,a Kuba jest jedyny w swoim rodzaju.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 07.03.2011 08:25

Tym których program irytuje proponuję zmienić kanał na jakiś religijny , np "Trwam".
Można poszukać jakichś interesujących pozycji w stylu "Dawać na tacę, bo w glacę", albo "Idzie wielka nędza, tylko maluch w garażu u księdza".
LITOŚCI !!!

TVN to stacja rozrywkowa.

Jestem już ginącym gatunkiem, który płaci abonament tv, żeby armia "fachowców" robiła telewizję misyjną. Ich misja jest dbanie o swoich.

Niedzielny wieczór to odpowiedni czas na rozrywkę w telewizji. Tak sądzę.

Pozdrawiam.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 07.03.2011 08:42

kaszubskiexpress napisał(a):..."Dawać na tacę, bo w glacę", albo "Idzie wielka nędza, tylko maluch w garażu u księdza".

Jak sądze to będzie dokument .....
Kiedy i gdzie ... zapisze se w kalendarzu abym znowu nie przegapił. :wink:

ps.
Jak sobie pomyślę, że cały sztab ludzi głowił się nad tym jak tu zabajerować widzów, co im wcisnąć ...... to na samą myśl mam już niezły cyrk. Oglądać już nic nie muszę.

Z pełnym szacunkiem dla oglądających, ktoś musi to oglądać aby nie spadł z anteny. Może i ja kiedyś to zobaczę ale jak znam siebie ... już się właśnie skończył. :wink:
fasi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fasi » 07.03.2011 09:20

Seriale i programy rozrywkowe grupy TVN są wg mnie przykładem do naśladowania, który sezonowo wiosną i jesienią po prostu powala konkurencję swoją ramówką :!:

Oczywiście głosowanie za pomocą SMS'ów może odstraszać, ale przecież nie każdy musi od razu sięgać za telefon :wink:

Oglądałem i podobało mi się, szczególnie wspomniany Norweg.

TVN idąc za ciosem powinien wprowadzić zmiany do regulaminu w programie "Mam Talent" i eliminować z niego osoby śpiewające i tańczące.
Mają już teraz X-Factor (śpiew) oraz You Can Dance (taniec), a w mam talent powinny pojawiać się takie perełki jak chociażby Melkart Ball.

Podoba mi się postępująca metamorfoza Kuby, co było już zauważalne w Mam Talent.
Pamiętacie jak "jechał" z towarzystwem w Idolu albo Kubie Wojewódzkim na Polsacie?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.03.2011 09:30

Przy okazji pojawiania się każdej nowej ramówki w TV coraz rzadziej oglądam...
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone