Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

X Factor

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 07.06.2011 22:31

kaszubskiexpress napisał(a):To, że wygrał Loska nie znaczy, ze zrobi karierę...

Nie oglądałem tego programu. Janniko kiedyś puszczał Gienka w wątku "Ogólna rozmowa..." i jego wykonanie utworu Perfectu "Niepokonani". Facet może i ma potencjał, barwę ale moje "wrażliwe" :wink: ucho zarejestrowało jakby momentami śpiewał minimalnie obok głównej linii melodycznej. Jeśli robił to specjalnie to jest mistrzem.Obawiam się jednak, że nie robił tego specjalnie...
kaszubskiexpress napisał(a):...Nikt nie pamięta kto wygrał pierwszą edycję "Idola" a każdy słyszał o Flincie, Makowieckim , czy Wydrze.

Z laureatów "Idola" jeszcze mniej ludzi pamięta Krzysztofa Zalewskiego. Dla mnie osobiście jeden z najbardziej obiecujących i jednocześnie zaprzepaszczonych rockowych głosów na ojczystej scenie.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2011 22:51

janniko napisał(a):Fajne było, ale Gienek niestety raczej szans nie ma.. zniknie w mrokach szołbyznesu.. i tyle po nim zostanie.....

Wróci tam skąd przyszedł.... niestety... chcieli wylansowali na potrzeby show biz... :( a może dla niego właśnie stety......... może facet poczuł, że to nie jego bajka......... oby tak było. AMEN :!: Facet na ulicy jest realny.... w X to maskotka.... sam już nie wiem Rysiek był realny BEZ X-FACTOR :!:

..........
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2011 22:58

romuald22 napisał(a):.....Janniko kiedyś puszczał Gienka w wątku "Ogólna rozmowa..." i jego wykonanie utworu Perfectu "Niepokonani". Facet może i ma potencjał, barwę ale moje "wrażliwe" :wink: ucho zarejestrowało jakby momentami śpiewał minimalnie obok głównej linii melodycznej. Jeśli robił to specjalnie to jest mistrzem.Obawiam się jednak, że nie robił tego specjalnie........

Myślę, że nie specjalnie minął się z linią melodyczną, słyszałem to..... musi popracować nad głosem..... inaczej przepadnie w show biz.... :?
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 08.06.2011 07:12

....chiba dlatego coraz mniej oglandam telewizije. Cale zycie podporzatkujemy pod show biz. Co nasze dziecei winiosa z tego. Ze maja bic w telewizji, oraz ze w 5 min maja zaszokowac publicznosc. A cala reszta to tylko marudzenie babci. Jeszcze nie tak dawno temu u nas sie spiewalo przy kazdej okazji (praci, zabawi, jerzdzanc samochodem do praci i szkoly.......) a teras dzieci miendzi saba jusz wiziwaja tich z ciut gorszim sluchem i oni sie zamikaja w siebie. Jak ja mam ochote zaspiewac z jakejsz okazji to spiewam. Jezeli sie komu nie podoba (a ma prawo bo okropnie spiewam) to nich sie odali, albo zaszpiewa glosniej od mnie :D
W kazdim bandz razie mam gdziesz programy prowadzonce przez Kube Wojewudskiego. Facet jest bliskotliwi, inteligentni, stara sie bic smieszni ale wszistko jest takie amerikanske :sm:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.06.2011 15:23

jak dla mnie wygranym jest Kacper Sikora

http://www.cda.pl/video/15133b4/Kacper-Sikora-X-Factor

czekam na płytę
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 09.06.2011 08:36

arturac napisał(a):jak dla mnie wygranym jest Kacper Sikora

http://www.cda.pl/video/15133b4/Kacper-Sikora-X-Factor

czekam na płytę

Noooo tego mi właśnie u Loski zabrakło.... "ale czysto....zajebiście" zgadzam się :!:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 13.06.2011 17:20

Sorry za odgrzewanie kotleta. Jak wspominałem wcześniej nie oglądałem tego programu ale przez przypadek trafiłem w necie na wykonanie przez zwycięzcę tegoż utworu U2 "One". Jest - TU.
Ta piosenka go przerosła. Mówiąc krótko - fałszował. I to nie jest kwestia filozoficznych dyskusji nad tym jaka muzyka jest ładniejsza lub jaki obraz czy kobieta. Kto ma słuch - słyszy.
Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2011 19:52

albo próbował zaśpiewać trochę po swojemu i wszedł w inne rejestry :)
jakby ktoś kiedyś powiedział, że Metalica zagra symfoniczne to część metalowców skoczyła by z mostu. A jednak. Z drugiej strony jest pewna grupa utworów, które nie znajdą nigdy lepszego wykonania niż oryginał.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.06.2011 08:19

romuald22 napisał(a):....wykonanie przez zwycięzcę tegoż utworu U2 "One". Jest - TU.
.....

That's hurt :lol: AAAUUUUĆ kompletnie nie wyciągnął...kto mu to pozwolił zaśpiewać :?: :!: Jeśli Wojewódzki to ..... Wojewódzki jest GŁUCHY :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.06.2011 08:29

Leszek Skupin napisał(a):
romuald22 napisał(a):....wykonanie przez zwycięzcę tegoż utworu U2 "One". Jest - TU.
.....

That's hurt :lol: AAAUUUUĆ kompletnie nie wyciągnął...kto mu to pozwolił zaśpiewać :?: :!: Jeśli Wojewódzki to ..... Wojewódzki jest GŁUCHY :!:

Chyba nie Wojewódzki a Czesław Mozil był jego"prowadzącym" i to z nim wybierał piosenki ,wykonanie rzeczywiście nie bardzo...
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 14.06.2011 08:54

Kacper Sikora!?
Łojezu!
umkło mi .. bo zacząłem oglądać Iksfucktora trochę później.
Szkoda że facet nie przeszedł dalej.
Gienek jak to Gienek... chyba raczej wróci na ulicę... lub zostanie kolejnym jakimś tam cymbałem medialnym w TV... dadzą mu prowadzić jakiś bzdetny teleturniej w stylu... "jak zgadniesz, to postawię ci flaszkę... i nie będę tego dwa razy powtarzał".
Zgadzam się co do jego "wędrówek" obok głównej linii melodycznej.
A niech mu tam bedzie... stary już jest i to była jego ostatnia szansa na domek za miastem... mam nadzieję, że se jakoś go kupi...

Romualdzie
Co do Zalefa (Krzysia Zalewskiego). Pisałem już kiedyś, że znam go dość dobrze osobiście i niestety masz rację. Szoło byznes nie chce go przepuścić dalej, a on nie z tych co by się umieli łokciami przepychać i każdemu dawać d...
Na razie gra na cymbałkach z Nosowską, ale wciąż obiecuje że lada chwila wyda płytę. Mówi że większość materiału ma już nagranego, że jeszcze tylko mix i dobra promocja.
Trzymam kciuki.. ale nie jestem pewien czy mu się uda..
Te nowe kawałki ma b. fajne.

pozdro
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 14.06.2011 09:09

mallgola napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):
.....

Chyba nie Wojewódzki a Czesław Mozil był jego"prowadzącym" i to z nim wybierał piosenki ,wykonanie rzeczywiście nie bardzo...

W takim razie przepraszam Wojewódzkiego, a MOZIL jest GŁUCHY :!: :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone