Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

X Factor

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 07.03.2011 09:36

Żeby było zgodnie z tematem. 1995 - LP "The X Factor". I na nim m.in.
Man On The Edge
:wink:
smer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) smer » 07.03.2011 21:58

kaszubskiexpress napisał(a):Tym których program irytuje proponuję zmienić kanał na jakiś religijny , np "Trwam".
Można poszukać jakichś interesujących pozycji w stylu "Dawać na tacę, bo w glacę", albo "Idzie wielka nędza, tylko maluch w garażu u księdza".
LITOŚCI !!!

Ponad programy z gatunku jak w temacie, głupkowate tok-szoły i telewizję Trwam, przedkładam programy popularnonaukowe.

kaszubskiexpress napisał(a):Jestem już ginącym gatunkiem, który płaci abonament tv, żeby armia "fachowców" robiła telewizję misyjną. Ich misja jest dbanie o swoich.

Też od jakichś 20-tu lat płacę abonament, tak jak każdy praworządny obywatel. I nie uważam, żeby misją TV publicznej było "dbanie o swoich". Moim zdaniem w zamian za uiszczanie opłaty abonamentowej, oprócz kilku porządnych programów (których niestety jest niewiele) otrzymuję brak reklam w trakcie trwania audycji telewizyjnych oraz możliwość legalnego słuchania Pr III PR.

Ale do rzeczy. W związku z tym, że Ty założyłeś swój temat pt. "X Factor" w dziale Hyde Park, ja w nim wypowiedziałem swoje zdanie. Nie wiedziałem, że Cię tak tym poruszę, ale nie doczytałem w tytule, że oczekujesz wpisywania tu jedynie hymnów pochwalnych... Myślałem, że dopuszczasz obiektywne opinie forumowiczów ;)
novatio
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) novatio » 07.03.2011 22:30

evil napisał(a):...odpalam wiskacza i oglądam

Musiałbym z wiadro odpalić, aby wytrzymać.
predatortata
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) predatortata » 07.03.2011 22:36

Młodzi ludzie mają szanse dzięki takim programom wyplynąć na szersze wody.Nigdy za wiele takich incjatyw.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 08.03.2011 08:41

smer napisał(a):Moim zdaniem w zamian za uiszczanie opłaty abonamentowej, oprócz kilku porządnych programów (których niestety jest niewiele) otrzymuję brak reklam w trakcie trwania audycji telewizyjnych oraz możliwość legalnego słuchania Pr III PR.

To się nawet zgadza, ale spróbuj zacząć oglądać np film o 20.10, gwarantuję Ci, że przez pierwsze 10 minut będą leciały nadal reklamy.
Za abonament reklam nie powinno być w ogóle a tymczasem w filmach produkowanych dla TVP wszyscy jeżdżą np Nissanami, bo ta firma płaci za reklamę, której "nie ma".

smer napisał(a): Nie wiedziałem, że Cię tak tym poruszę, ale nie doczytałem w tytule, że oczekujesz wpisywania tu jedynie hymnów pochwalnych... Myślałem, że dopuszczasz obiektywne opinie forumowiczów ;)

Nie poruszyłeś mnie, nie oczekuję hymnów, chciałem tylko przeczytać, kto widzom podobał się najbardziej.
Nie atakowałem nikogo personalnie, po prostu nie rozumiem jak można mieć pretensje do Telewizji, która w założeniu jest telewizją rozrywkową o to, że emituje taki program. W TVN24 nie ma "X Factora"

smer napisał(a):Ponad programy z gatunku jak w temacie, głupkowate tok-szoły i telewizję Trwam, przedkładam programy popularnonaukowe.

Uwierz mi, nie znajdziesz na tym forum prawdopodobnie drugiej osoby, która ogląda tyle programów popularnonaukowych co ja (Wielkie konstrukcje, Na lodowym szlaku, Polowanie na nazistów, Kolosy starożytności, Ewa Elwart przedstawia, Dokument z Fidykiem i wiele , wiele innych), ale to nie przeszkadza mi obejrzeć w niedzielny wieczór lekkiego programu, w którym swój talent przedstawiają "zwykli" ludkowie.
Steczkowskiej nie trawię, jak widzę Brodkę to mam ochotę puścić pawia, ale jak się komuś podobają to niech się podobają.

Życzę miłego dnia. :lol:
smer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) smer » 08.03.2011 11:08

kaszubskiexpress, no to znaleźliśmy konsensus ;)

kaszubskiexpress napisał(a):a tymczasem w filmach produkowanych dla TVP wszyscy jeżdżą np Nissanami, bo ta firma płaci za reklamę, której "nie ma".

A, to inna sprawa. A najzabawniejsze są samochody innych marek z zakrytymi znaczkami, np. 4 czarne kółka "olimpijskie" zakrywające logosa audi :lol: ... I zachodź tu człowieku w głowę, co to za marka :lol: :lol: :lol:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 08.03.2011 11:34

smer w serialu "Ekstradycja" osiągnęli szczyty.
Jest tam taka scena gdzie na parkingu policyjnym spotykają się prokurator, glina, przestępca i jakiś przypadkowy gość, wszyscy w Nissanach właśnie. Każdy w innym modelu. :D 8)

Przegięli nieziemsko. :?

Jeśli chodzi o wspomnianą przez Ciebie "Trójkę" to gdy mam trochę czasu klikam tutaj, potem kopiuję artystę i tytuł ze wspomnień i wrzucam na youtuba.
Relax pierwsza klasa.

:lol: :P
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 14.03.2011 13:46

Można się obrażać na takie programy i okazywać swoje oburzenie tym, że jakaś telewizja proponuje coś takiego w niedzielny wieczór, ale pokażcie mi polskiego artystę, który dał tyle energii podczas swojego występu.

:P
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.03.2011 13:54

Walą takie programy bo ludzie chcą to oglądać.
Ja osobiście nie jestem ich zwolennikiem,choć Wojewódzki jest bezbłędny! :D
Nie ma się co napinać.
O wiele głupsze,a nawet bezdennie głupie są wszelkiego rodzaju polskie seriale,których pełno na każdym kroku. :evil:
X-factor jest mi obojętny. :wink:
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 14.03.2011 16:16

anakin napisał(a):O wiele głupsze,a nawet bezdennie głupie są wszelkiego rodzaju polskie seriale,których pełno na każdym kroku. :evil:

Masz rację mogliby puścić jeszcze raz " GWIEZDNE WOJNY " :)
Ostatnio nie nagrałem wszystkich części :(
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.03.2011 16:59

jasio napisał(a):Masz rację mogliby puścić jeszcze raz " GWIEZDNE WOJNY " :)

Zejdź ze mnie człowieku...
Tak bardzo ładnie cię proszę. :evil: :evil: :evil:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 14.03.2011 17:01

Dopóty będzie zapotrzebowanie na tego typu rozrywkowe Show , dopóty będą takie produkcje powstawać i będą emitowane dla zaspokojenia widzów.
Mnie osobiście program ani się podoba , ani nie jestem nastawiony na nie !
Zwisa mi to jak chorągiew na maszcie ..........

Fakt jest faktem że wolę już obejrzeć tego typu ramówkę w TV niż beznadziejnie produkowane i na potęgę puszczane na "Polshicie czy Tefałenie" Polskie durnoty typu M..... Przepis na coś tam czy Mucha w roli głównej. :?

Sorryy sąsiad że wstawiłem ci link do konkurencyjnej ramówki TVN , ale ta scena rozbawiła mnie do łez....... :lool: Mariolę wyprowadziła ochrona

Trudny przypadek ...... :lool: , ale że tak powiem to chyba logiczne .... :lool:
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 14.03.2011 20:22

anakin napisał(a):
jasio napisał(a):Masz rację mogliby puścić jeszcze raz " GWIEZDNE WOJNY " :)

Zejdź ze mnie człowieku...
Tak bardzo ładnie cię proszę. :evil: :evil: :evil:

" CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ "
forum/viewtopic.php?p=688576#688576

P.S.
Ja bardzo lubię " GWIEZDNE WOJNY " :)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 15.03.2011 09:24

maniust napisał(a):Dopóty będzie zapotrzebowanie na tego typu rozrywkowe Show , dopóty będą takie produkcje powstawać i będą emitowane dla zaspokojenia widzów.

Sorryy sąsiad że wstawiłem ci link do konkurencyjnej ramówki TVN , ale ta scena rozbawiła mnie do łez....... :lool:

Dokładnie tak , jak piszesz sąsiad.............jest odbiorca, jest produkt.
Ja te programy, jeśli oglądam, to po to między innymi, żeby się pośmiać.

Mańka w YCD widziałeś ? :oops:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 15.03.2011 14:47

kaszubskiexpress napisał(a):Mańka w YCD widziałeś ? :oops:

aaaaaaa Mańka z Małej wsi :lool: widziałem ......dobry był.....i nie przeszedł....... 8O :lool:

........ale to nie ja........ :lol:

......pamiętam pewną dziewczynę , nie pamiętam tylko w której to było edycji....otóż po jej występie Piróg powiedział "Dziewczyno to był najbardziej obleśny widok jaki w życiu widziałem!".

Zastanawiam się zatem dlaczego niektórzy idą do takich programów ?
Czy nie znają swojej wartości , czy ją przeceniają ? :?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone