Man On The Edge
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Tym których program irytuje proponuję zmienić kanał na jakiś religijny , np "Trwam".
Można poszukać jakichś interesujących pozycji w stylu "Dawać na tacę, bo w glacę", albo "Idzie wielka nędza, tylko maluch w garażu u księdza".
LITOŚCI !!!
kaszubskiexpress napisał(a):Jestem już ginącym gatunkiem, który płaci abonament tv, żeby armia "fachowców" robiła telewizję misyjną. Ich misja jest dbanie o swoich.
.png)
.png)
smer napisał(a):Moim zdaniem w zamian za uiszczanie opłaty abonamentowej, oprócz kilku porządnych programów (których niestety jest niewiele) otrzymuję brak reklam w trakcie trwania audycji telewizyjnych oraz możliwość legalnego słuchania Pr III PR.
smer napisał(a): Nie wiedziałem, że Cię tak tym poruszę, ale nie doczytałem w tytule, że oczekujesz wpisywania tu jedynie hymnów pochwalnych... Myślałem, że dopuszczasz obiektywne opinie forumowiczów
smer napisał(a):Ponad programy z gatunku jak w temacie, głupkowate tok-szoły i telewizję Trwam, przedkładam programy popularnonaukowe.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):a tymczasem w filmach produkowanych dla TVP wszyscy jeżdżą np Nissanami, bo ta firma płaci za reklamę, której "nie ma".
.png)
.png)

.png)
.png)
anakin napisał(a):jasio napisał(a):Masz rację mogliby puścić jeszcze raz " GWIEZDNE WOJNY "![]()
Ostatnio nie nagrałem wszystkich części
Zejdź ze mnie człowieku...
Tak bardzo ładnie cię proszę.![]()
![]()
.png)
maniust napisał(a):Dopóty będzie zapotrzebowanie na tego typu rozrywkowe Show , dopóty będą takie produkcje powstawać i będą emitowane dla zaspokojenia widzów.
Sorryy sąsiad że wstawiłem ci link do konkurencyjnej ramówki TVN , ale ta scena rozbawiła mnie do łez.......
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Mańka w YCD widziałeś ?