.png)
Franz napisał(a):Gandalf Biały napisał(a):Wojtku u Ciebie pięknie te chmurki wiszą chodzisz jak widzę z głową w chmurach ..
Czasami z głową w chmurach, czasami z chmurami u stóp...elfik99 napisał(a):Ale nie Pani. Elka jestem.![]()
Miło mi.
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Wszystkie piękne ale ta Niagara prześliczna!!!!!![]()
OO
![]()
Niagara chmur...
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
Gandalf Biały napisał(a):Widzę Wojtku że masz wiernego czytelnika /kę ... to miłe że kobieta jest tak zainteresowana górami i wszystkim tym co z nimi się wiąże ...
.png)
Gandalf Biały napisał(a):Franz napisał(a):Gandalf Biały napisał(a):Wojtku u Ciebie pięknie te chmurki wiszą chodzisz jak widzę z głową w chmurach ..
Czasami z głową w chmurach, czasami z chmurami u stóp...elfik99 napisał(a):Ale nie Pani. Elka jestem.![]()
Miło mi.
Pozdrawiam,
Wojtek
A tak , te fotki także widziałem ...
Widzę Wojtku że masz wiernego czytelnika /kę ... to miłe że kobieta jest tak zainteresowana górami i wszystkim tym co z nimi się wiąże ...
Pozdrawiam także i Panią .

.png)
Franz napisał(a):Gandalf Biały napisał(a):Widzę Wojtku że masz wiernego czytelnika /kę ... to miłe że kobieta jest tak zainteresowana górami i wszystkim tym co z nimi się wiąże ...
I cenię sobie ten fakt wysoko - obecnie to jedyna w moich wątkach przedstawicielka płci pięknej, która potrafi cokolwiek wyartykułować...
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
elfik99 napisał(a):Gandalf Biały napisał(a):Franz napisał(a):Gandalf Biały napisał(a):Wojtku u Ciebie pięknie te chmurki wiszą chodzisz jak widzę z głową w chmurach ..
Miło mi.
Pozdrawiam,
Wojtek
A tak , te fotki także widziałem ...
Widzę Wojtku że masz wiernego czytelnika /kę ... to miłe że kobieta jest tak zainteresowana górami i wszystkim tym co z nimi się wiąże ...
Pozdrawiam także i Panią .
Dziękuję![]()
![]()
Chodziłam trochę po górach. W Beskidach, Gorcach i raz byłam w Tatrach.
A na Kanarach też byłam, na Teneryfie i bardzo bardzo mi się podobalo.![]()
![]()
Pozdrawiam
.png)
Franz napisał(a):Gandalf Biały napisał(a):byłem w zimie nad Morskim okiem przy czarnym Stawie było dość chłodno tylko - 13 st .
Wieki cale tam nie byłem...elfik99 napisał(a):Mogę to też gdzieś zobaczyć?
Owszem, zamieściłem wyprzedzająco jedno zdjęcie tutaj.
Pozdrawiam,
Wojtek