.png)
Franz napisał(a):Mikeee napisał(a):pięknie prezentują się te góry w tle z drugiego zdjęcia.
Miałeś rację - każda z wysp inna i każda ma swój urok
Wiesz, jak bardzo chciałbym się bliżej zapoznać z pozostałymi...
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Niestety na najbliższy wyjazd muszę poczekać do lipca...
Przynajmniej masz jakiś horyzont czasowy...
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
.png)
Potrzebuję więcej opinii niż ww., bo w tym roku urlop w cieplejszym klimacie wchodzi u nas w grę ostatecznie w kwietniu, potem nie będę mogła już latać .png)
iwoniczanka napisał(a):Hej!
Czy był ktoś na "Kanarach" w marcu/kwietniu? Internety mówią, że temperatura waha się wtedy między 24-26 stopni, ale znajomi, którzy byli w lipcu twierdzą, że było wietrznie, a wieczorami wręcz zimno mimo, że w tym okresie jest tam ponoć ok 30 stopniPotrzebuję więcej opinii niż ww., bo w tym roku urlop w cieplejszym klimacie wchodzi u nas w grę ostatecznie w kwietniu, potem nie będę mogła już latać
Ale jak ma mnie wypi**dzić, to wolę siedzieć w domu
.png)
.png)
greenrs napisał(a):iwoniczanka napisał(a):Czy był ktoś na "Kanarach" w marcu/kwietniu?
Na Wyspach Kanaryjskich temperatura jest dość wyrównana przez cały rok. Nie ma raczej wielkich upałów w lecie, jak również bardzo chłodnych zim. Ja byłem na Lanzarote w lipcu i temperatury nigdy nie przekraczały 27-28 stopni. Atlantyk jednak jest dość chłodny, daleko mu do Jadrana![]()
Żona była parę lat temu na Gran Canarii w styczniu i miała podobne temperatury - 24-25 stopni ale miejscowi mówili, że zazwyczaj jest chłodniej.
iwoniczanka napisał(a):Zależy nam też na wyspie, którą można fajnie zwiedzić autem.