Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa KRK miejscowość Malinska

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krasiu666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krasiu666 » 01.04.2012 14:24

Witam w tym roku zamierzam letni urlop spędzić na wyspie KRK w miejsco
wości Malinska. Dokładnie na ulicy 17 travnja, a jeszcze dokładniej to w jakiejś bocznej uliczce od tej ulicy w dodatku ślepej. Interesuje mnie jak daleko jest z tamtąd do plaży, Bo według mapy google wygląda, że daleko. Właściciel napisał mi , że 300 metrów nie chce mi się w to wierzyć. I jeszcze jedno czy centrum miasta jest dość ciekawe tz. jest gdzie wieczorem pospacerować lub usiąść w jakiejś miłej knajpce. Pozdrawiam
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 07.04.2012 20:54

Jakoś tak mnie natchnęło żeby to sprawdzić ... i w żadnym wypadku nie wychodzi 300 metrów, nawet w linii prostej.
Wychodzi raczej coś pomiędzy 600 a 700 metrów :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.04.2012 21:10

To jest bardzo ładna miejscowośc. Byłem tam przejazdem ale spodobało mi się. Napewno jest gdzie chodzić i co robić.
krasiu666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krasiu666 » 08.05.2012 15:40

Piter_M napisał(a):Jakoś tak mnie natchnęło żeby to sprawdzić ... i w żadnym wypadku nie wychodzi 300 metrów, nawet w linii prostej.
Wychodzi raczej coś pomiędzy 600 a 700 metrów :)
Czyli jak by nie patrzył to około 15 minut mam nadzieje że będzie warto.
krasiu666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krasiu666 » 08.05.2012 15:43

darek1 napisał(a):To jest bardzo ładna miejscowośc. Byłem tam przejazdem ale spodobało mi się. Napewno jest gdzie chodzić i co robić.
To mnie pocieszyłeś. Tym razem jedziemy sami bez znajomych i warto by było gdzieś pospacerować, a później sobie gdzieś usiąść w miłej atmostwerze. Pozdrawiam
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 08.05.2012 15:47

Ja bym na wyspie Krk zdecydowanie wybrał inną miejscowość ... ale myślę że i tak będzie ci się podobało :)
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 08.05.2012 17:53

Ja rok temu byłem na ul. Palih Boraca - Camp Draga. Od mojej kwatery do morza było jakieś 200 - 250 metrów tylko na plaże mocno z górki, a powroty gorsze i męczące. Polecam ci drogę do morza ulicą Svetog Apolinara i restauracje Primorska Koliba (po obiadku podają super dobrą rakije).

Moim zdaniem Malinska jest fajną bazą wypadową do pozostałych miejscowości na KRK. Nam się udało wszystkie ważniejsze i ładniejsze miejscowości i plaże odwiedzić.
krasiu666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krasiu666 » 09.05.2012 19:27

Piter_M napisał(a):Ja bym na wyspie Krk zdecydowanie wybrał inną miejscowość ... ale myślę że i tak będzie ci się podobało :)
Decyzja co do Malinskiej tak jakoś sama wypadła. W 2009 byłem na Korczuli było super tym bardziej, że wyjazd nie był konsultowany znikim czy warto, a okazał się trafiony w dziesiątke . I mam nadzieje na powtórkę z rozrywki co do Malinskiej. W 2011 byliśmy na Pag wyspa super ale byliśmy w Lun, a tam cisza i nuda.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone