Wyspa Brač, wyspa Hvar i Gradac...Piąty raz w CRO :)
Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ale mi się żal zrobiło ... Niestety wczoraj wróciłem ... z najpiękniejszej miejscowości na Bracu oczywiście Na Bracu potop włoski ... A poza tym , to za dużo było tej Oluji , Alki , Blagovdana ... i tych wszystkich chorągiewek
mkm napisał(a):Ale mi się żal zrobiło ... Niestety wczoraj wróciłem ... z najpiękniejszej miejscowości na Bracu oczywiście Na Bracu potop włoski ... A poza tym , to za dużo było tej Oluji , Alki , Blagovdana ... i tych wszystkich chorągiewek
eh..mkm jak ci zazdroszczę..ja może pojadę we wrześniu
mkm napisał(a):Ale mi się żal zrobiło ... Niestety wczoraj wróciłem ... z najpiękniejszej miejscowości na Bracu oczywiście Na Bracu potop włoski ... A poza tym , to za dużo było tej Oluji , Alki , Blagovdana ... i tych wszystkich chorągiewek
eh..mkm jak ci zazdroszczę..ja może pojadę we wrześniu
... Co to znaczy może Tam trzeba koniecznie pojechać ... Twój Supetar czeka na Ciebie ... A w Splitskiej , jak zawsze wiało nudą ... Ach , ja ja lubię tą Splitską nudę Na moje pożegnanie śpiewała w Splitskiej Zorica ... Nie było tak łatwo wyjechać Pozdrav
mkm napisał(a):Bardzo ciekawy rozkład jazdy ... Brac będzie się smucił
he w tym roku Brac raczej nie zobaczymy Mkm gdzie najlepiej sie zatrzymać na Korculi? gdzie są ładne plaże i w miarę cicho, ale nie zadupie
Oj , to jedno z trudniejszych zadań do rozwiązania ... Znając Twoje upodobania , to będzie raczej ciężko . Korcula jest calkiem inna od Braca ... Tam nie ma odpowiedników Supetaru Muszę się poważnie zastanowić .