Alita napisał(a):
Powiem szczerze że na początku wybrałam Hvar ze względu na... lawendę![]()
Coś w tej lawendzie jednak jest
.png)
Alita napisał(a):Kasia dzieki za podpowiedź, na Makarskiej nie byłam więc nie wiem czym się wyróznia, po zdjęciach widziałam że morze po tej stronie ma przepiękny, wyróżniający się kolor![]()
Powiem szczerze że na początku wybrałam Hvar ze względu na... lawendęno i oczywiście z nadzieją że jest tam pięknie
Tak jak napisałaś na Hvarze znajdują się archeologiczne ślady i to mnie również fascynuje ale też nie do końca, ponieważ nie ukrywam że piękne widoki i odpoczynek w słońcu to mój priorytet
.png)
.png)
.png)
mirass napisał(a):Witam!Podobnie jak koleżanka wybieram sie do Mircy koło Supertaru i ciężko sie cokolwiek dowiedzieć o Braću,chyba faktycznie mało ludzi tam sie udaje chociaż nie jest to za bardzo mozliwe.Najwięcej dowiedziałem się z relacji Inez.Interesuje mnie czy są tam jakieś dyskoteki, czy można sie dostać bezpośrednio na Hvar lub na inne wyspy? z tego co wiem to tylko przez Split.Pozdrowionka
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
tadeusz2 napisał(a):Jeśli wolno, to mam krótkie pytanie. O której najlepiej wsiąść na prom w Sucuraju tak aby w jeden dzień zameldować się w Sv. Jure i Mostarze i jeszcze wrócić? Zapewne to szalone tempo ale chciałoby się tyle jeszcze zobaczyć......
Jeśli to niemożliwe do wykonania w jeden dzień, trzeba będzie z czegoś zrezygnować. Pozdrawiam z Hvaru.
Powrót do Nasze relacje z podróży