CROberto napisał(a):Kiedyś jak pojadę na Pag to zabiorę ze sobą Jarusia aby łatwiej to wszystko przyszło mi ogarnąć....wtedy będzie można zrobić porównanie która wersja lepsza...
![]()
Nie ,proszę ,tylko nie Jarusia

.png)
CROberto napisał(a):Kiedyś jak pojadę na Pag to zabiorę ze sobą Jarusia aby łatwiej to wszystko przyszło mi ogarnąć....wtedy będzie można zrobić porównanie która wersja lepsza...
![]()

.png)
andeo napisał(a):CROberto napisał(a):Kiedyś jak pojadę na Pag to zabiorę ze sobą Jarusia aby łatwiej to wszystko przyszło mi ogarnąć....wtedy będzie można zrobić porównanie która wersja lepsza...
![]()
Nie ,proszę ,tylko nie Jarusiaja już chyba wolę tę poezję dla wapniaków

.png)

CROberto napisał(a):Chyba będę musiał Jarusiem pojechać bo inaczej Anakin do Klubu P.W.P mnie nie przyjmie.....![]()
![]()
....albo znów nie zrozumie co pisałem....![]()
....albo powie że to co piszę jest niewiarygodne i.......wcale tam nie byłem....![]()
.png)
emarylka napisał(a):Minął tydzień,
nie żebym niecierpliwa była, ale coś by człowiek poczytał, pooglądał.........się podkurował, bo ciśnienie rośnie![]()
a tu ciiiiszzzzaaaaaaa taaakaaa.......
jeszcze chwila i trza będzie gdzie indziej szukać pocieszenia
Potter napisał(a):Właśnie...
andeo napisał(a):Niech już i Jarusiem będzie,ale pisz![]()

.png)
anakin napisał(a):Pag to nie są jakieś popierdółki...
mervik napisał(a):Robert ...to jest poważne ostrzeżenie...radzę posłuchać
....bo te anakinowe moce.... czają się na tej wyspie
.png)
CROberto napisał(a):mervik napisał(a):Robert ...to jest poważne ostrzeżenie...radzę posłuchać
....bo te anakinowe moce.... czają się na tej wyspie
Już chyba nie......bo ostatni pobyt na banicji
.png)

nadzieja jest matką... yyyy naiwnych...

CROberto napisał(a):Wieczorem wygląda też nie najlepiej - tu mi się kojarzy jako szpital polowy w Wietnamie po oblężeniu w Sajgonie.....![]()
![]()
.png)
anakin napisał(a):CROberto napisał(a):Wieczorem wygląda też nie najlepiej - tu mi się kojarzy jako szpital polowy w Wietnamie po oblężeniu w Sajgonie.....![]()
![]()
A mi z najazdem Hunów na Cesarstwo Rzymskie.![]()
Musieliby mi duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zapłacić, żebym chciał spędzić tam dwa tygodnie....