Tyn Ugljan coroz bardzij mi sie podobo, jak sie mi Brač zmierznie to możno sie tam wybiera, abo kaj indzij kaj tyż żodnych straganów ni bydzie

.png)

.png)
dids76 napisał(a):Danka, już mu tak ni słodź, bo tyj relacji nie skończy do jesieni![]()
Tyn Ugljan coroz bardzij mi sie podobo, jak sie mi Brač zmierznie to możno sie tam wybiera, abo kaj indzij kaj tyż żodnych straganów ni bydzie
.png)
Mikromir napisał(a):jo znom jeszcze jedna tako wyspa, kaj richtig nic ni ma... - tam to by ci sie dopiyro spodobało...
.png)
Mikromir napisał(a):dids76 napisał(a):Danka, już mu tak ni słodź, bo tyj relacji nie skończy do jesieni![]()
Dyć jo mu niy słodza ino poganiom, bo pryndzy ty z Bracza przijedziesz i relacyjo napiszesz niż łon ta skończy...![]()
ale pompka to nie koszt - to inwestycja w kaloryfer męża
.png)
CROberto napisał(a):pompka to nie koszt - to inwestycja w kaloryfer męża![]()

.png)
CROberto napisał(a):mervik,czyżbym w Twoim poście doszukał się nuty żalu za tym, że po świecie hasają żony nie rozrzutne ........tylko nie nasze......![]()
.png)
mervik napisał(a):nie wiedziałem ... że takie jeszcze istnieją
.png)
Mikromir napisał(a):mervik... ostrzeżenie dla ciebie
ale... grabisz sobie.![]()
Tak BTW, kredyt na ostatnie wakacje już spłacony?...![]()

.png)
mervik napisał(a):...przecież miałem na myśli ,że podziwiam takie osoby co nie wydają kasę na byle co![]()
.png)
mervik napisał(a):piotrf napisał(a):Kontrola - najwyższą formą zaufania . . .![]()
... kompromisu
Franz napisał(a):Vadeo ergo sum...