witam
czy orientuje sie ktoś na temat noclegów w Istrii??za jaką możliwie najmniejszą kasę można wynająć kwaterę???
z góry dzięki pozdro;)
.png)
.png)
AniaOP napisał(a):Wczoraj wróciłam z okolic Makarskiej, była cała masa wolnych apartamentów, także można śmiało jechać w ciemno.
.png)
ZACIERKA napisał(a):Witam. Jestem tu nowa. Tak jak wielu tu ludzi mam obawy co do jazdy w ciemno. Jedziemy pierwszy raz grupą 7 osobową- nasz cel Baska Voda. Jeżeli ktoś był już w tym roku proszę o troszkę info.
Powiem że mam stracha przed wyjazdem
witam
my w 4+dziecko jedziemy w ciemno,tez mam lekkie obawy,ale znajoma która wróciła w niedziele z riwiery M. uspokoiła nas mówiąc że bedąc na miejscu szukała apartamentu dla znajomych na koniec lipca i było bardzo dużo miejsc. Pamiętaj że po pierwsze-połowy apartamentów nie ma na necie, a po drugie możecie zawsze czegoś poszukać w okolicach Baski![]()
no i na miejscu musicie być bardzo wcześnie ranomy startujemy 30.07
powodzenia
.png)
Kriskaz napisał(a):Damian82
Tak dużą grupą 10 os. możecie mieć problem ze znalezieniem apartamentów w jednym domu,apartamenty będą wolne ale w różnych domach.
.png)
aga6919 napisał(a):ZACIERKA napisał(a):Witam. Jestem tu nowa. Tak jak wielu tu ludzi mam obawy co do jazdy w ciemno. Jedziemy pierwszy raz grupą 7 osobową- nasz cel Baska Voda. Jeżeli ktoś był już w tym roku proszę o troszkę info.
Powiem że mam stracha przed wyjazdemwitam
my w 4+dziecko jedziemy w ciemno,tez mam lekkie obawy,ale znajoma która wróciła w niedziele z riwiery M. uspokoiła nas mówiąc że bedąc na miejscu szukała apartamentu dla znajomych na koniec lipca i było bardzo dużo miejsc. Pamiętaj że po pierwsze-połowy apartamentów nie ma na necie, a po drugie możecie zawsze czegoś poszukać w okolicach Baski![]()
no i na miejscu musicie być bardzo wcześnie ranomy startujemy 30.07
powodzenia
.png)
ZACIERKA napisał(a):Powiem Wam, że zazdroszę wszystkim co mają ten pierwszy raz za sobąJa powtarzma sobie ciąglę " będzie dobrze, będzie dobrze", ale chwilami sama siebie nie przekonuje hihi
A... napiszcie, czy brak dobrej znajomości jęz.angielskiego to duży problem?
.png)
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje