Hmmm... dokładnie 33,70 euro za vw t4. I jasno o tym pisałam w swoich relacjach. Więc sorry, nie wprowadzam nikogo w błąd. Chyba, że Ty masz takie wrażenie. na to już nic nie poradzę...
A.
.png)
.png)

Plumek napisał(a):Gość pobił rekord świata: 2 tygodnie w Dalmacji z przejazdem z Polski za 1600 złotych
Osobodzień wyszedł mu pi razy oko 7,25 euro! To chyba na tych kempach spał za darmo, a z restauracji uciekał przed zapłaceniem rachunkuCzyż nie? To ja chyba nie umiem liczyć
Plumek
.png)
cvique napisał(a):plumek: to policz sobie jeszcze raz. chyba, ze w krakowie licza za euro ok. 15,75 zł. a takie uwagi mozesz sobie ...
.png)
Prot napisał(a):Plumek napisał(a):Gość pobił rekord świata: 2 tygodnie w Dalmacji z przejazdem z Polski za 1600 złotych
Osobodzień wyszedł mu pi razy oko 7,25 euro! To chyba na tych kempach spał za darmo, a z restauracji uciekał przed zapłaceniem rachunkuCzyż nie? To ja chyba nie umiem liczyć
Plumek
gościu napisał 1600 zł/osoba więc wydał 3200zł !!!
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
cvique napisał(a):wyjechalem w czw. o 3 w nocy, wrocilem w pon. o 20. w samej chorwacji bylem pełnych 14 dni. jedzenia mialem mase z polski (puszki, ryze, sosy itp.) bylem w dwie osoby autem. przejechalem łącznie 3300 km. całkowity koszt paliwa 620 zł. (pełny tank w sloweni - potem paliwo z BiH) zjechalem dalmacje od murteru do dubrovnika. spałem wyłącznie na kampach, za który za 2 os, auto, namiot i prąd płaciłem średnio 100 kun. z droższych "atrakcji": autobana, prom na hvar, park krka, mury dubrovnika, kursy taxi boatem (np. z ciovo do splitu). z codziennych zakupów: owoce, lody, wino ew. piwko i kawa. spałem łącznie na 4 kampach. po niecałym tyg. stwierdzilismy ze stac nas na wizyte w knajpie. byliśmy moze z 5 - 6 razy. srednio za obiad za dwie osoby + piwko (ew. kawa) płacilismy 100 kun. wracałem przez BiH, spedzilismy jeszcze dwie noce w harkanach (H). z wegrami łączny koszt całkowity (w tym zakupy w polsce - zarcie, buty na jezowce, wklady do epika, itp) wyniosł 1724 zł.
.png)
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne