Ps pozdrowienia przekazane
Ps 2. już wczoraj zasiadałem do kompa, aby trochę przy zdjęciach popracować, a tu burza i ...brak prądu
Ps 3
.png)
.png)

.png)

.png)

.png)
.png)
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):Ja się chyba starzeję, lubię oglądać stare zdjęcia, lubię wspomnienia, zaczynam słuchać i poznawać muzykę poważną, lubię spacery wieczorne z żoną, lubię ciszę i samotność... Oglądając te zdjęcia wracam do pięknie przeżytych lat, do przygód trudno osiągalnych dla moich równolatków, do wspaniałych ludzi poznanych wiele lat temu. Wielu z nich już nie żyje, z wieloma nie utrzymuję bliskiego kontaktu, z nielicznymi spotykam się nadal...
.png)
greenrs napisał(a):Pozwoliłem sobie odświeżyć to "wykopalisko" bo uważam, że warto. Znakomita relacja, cudowne wspomnienia, świetne zdjęcia. W ogóle bardzo dobry pomysł.
Oglądając te zdjęcia nie sposób jednak uciec myślami od aktualnej sytuacji w Syrii. Zapewne wiele z tych pięknych miejsc, które wówczas odwiedziłeś zostało dziś bezpowrotnie zniszczone.
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):Chyba pogrzebię jeszcze w zdjęciach, może pomogą mi kryzys przetrwać i odciągną myśli od problemów.
.png)