napisał(a) seaside » 13.09.2006 10:45
Maxika napisał(a):hej myślę czy nie jechać tam w sobotę - jak pogoda ? jaka temp. wody? jechać do krk czy do baski od razu? chcemy jechac na kamping bo z psem...
Polecam Krk i kamping Jezewac. Bardzo łatwo tam trafić - wszędzie prowadzą oznakowania a i ludzie od razu wskażą drogę

))Na kampie są miejsca dla przyczep i mase "placów dla namiotów". Wróciliśmy w zeszły weekend i można już było sobie znaleźć cudne miejsca przy samej plazy. Kamp świetny, duży, wypozasony prawie we wszystko, czyste toalety prysznice, miejsce do "prania" psów

) Bo kudłatych wycieczkowiczów jest sporo

))
Tylko na plaże żwirkową za bardzo nie można im wchodzić (są znaki ale psiaki i tak się kamuflują pod parasolami z właścicielami) Przy skałkach nie ma problemu. Kamp jest praktycznie przy centrum (my byliśmy w namiocie przy samym wylocie - po drugiej stronie od recepcji - czyli przy samej plaży i 5 min do centrum).
Ceny dla 2 osób, namiotu i samochodu 18 euro z groszami za 1 noc i 15 z groszami za kolejne) Nie wiem czy za pieska nie będziecie musieli dopłacić.
Jeśli chcesz podaj szybciutko maila wyśle ci parę fotek.
Co do pogody - 27-29 stopni, temp wody 22-24 i pięęękne słońce.
Dzień przed naszym wyjazdem zaczeło troche wiać więc nie wiem czy potem nie było załamania pogody. Ale nawet jeśli nie bedzie upałow jest sporo do pozwiedzania na starówce

)))))
My do Baski wyrwaliśmy sie tylko na 1 dzień