Byliśmy w dniu roboczym (czwartek) ok. południa, po zaparkowaniu auta i zakupie biletów na statek weszliśmy w zasadzie z marszu. Jak odpływaliśmy już do przystani dobijał kolejny.
W samym parku idź za tłumem a trafisz tam gdzie trzeba
.png)
.png)
Tytusdj napisał(a):Dzięki, chyba wybiorę statek, bo potem od razu w miasteczku jakiś obiadek strzelę.
A jak z parkowaniem rano, są miejsca w miasteczku?
.png)
.png)
.png)
gusia-s napisał(a):Tytusdj napisał(a):Dzięki, chyba wybiorę statek, bo potem od razu w miasteczku jakiś obiadek strzelę.
A jak z parkowaniem rano, są miejsca w miasteczku?
Parkowaliśmy tu za free, po przeciwnej stronie ulicy w restauracji Visovac zaliczyliśmy obiadek. Miejsca było dużo.
.png)
damianisko5 napisał(a):gusia - nie do końca za free. Miła panienka nie chciała wypuścić mnie z parkingu i zdecydowanie zapraszała do knajpki po drugiej stronie ulicy !!
Byłem po całym dniu wycieczek mega zmęczony i nie miałem najmniejszej ochoty na knajpki. Dałem jej kilkanaście kun ... nie chciała ich przyjąć, w końcu przyjęła, ale była strasznie zażenowana. Jakiś Duńczyk parkujący obok mnie, zachował się podobnie jak ja.
.png)
.png)
gumis84 napisał(a):WojtekW napisał(a):Drogę powrotną z wodospadów proponuję pokonać pieszo. Szedłem z wózkiem dziecięcym bez problemu. Widoki niesamowite, nie trzeba czekać na statek.
ile mniej wiecej zajmuje ta droga?? bo też się będe wybierał z 3 latkiem może się skusze
.png)
GrzesiuŻar napisał(a):Czy ktoś płynął w rejs od okolic Rogoznicy do wodospadów Krka? W tym roku będziemy tydzień w Rogoznicy a tydzień w Podgorze, właśnie z Rogoznicy podobno są fajne rejsy a'la fish picnic do Krka?
Pozdrawiam,
Grześ

.png)
madaszka napisał(a):gumis84 napisał(a):WojtekW napisał(a):Drogę powrotną z wodospadów proponuję pokonać pieszo. Szedłem z wózkiem dziecięcym bez problemu. Widoki niesamowite, nie trzeba czekać na statek.
ile mniej wiecej zajmuje ta droga?? bo też się będe wybierał z 3 latkiem może się skusze
Też jestem ciekawa ile czasu zajmuje powrót piechotą.
.png)
WojtekW napisał(a):madaszka napisał(a):gumis84 napisał(a):WojtekW napisał(a):Drogę powrotną z wodospadów proponuję pokonać pieszo. Szedłem z wózkiem dziecięcym bez problemu. Widoki niesamowite, nie trzeba czekać na statek.
Też jestem ciekawa ile czasu zajmuje powrót piechotą.
Dokładnie nie pamiętam, ale około 45 minut. Dużo chodzę i to żaden problem dla mnie, ale wiem, że są osoby, dla których dłuższy spacer to męka. Szedłem z 1,5 roczną córką w wózku.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne