.png)
.png)
Stasiek18 napisał(a):Vis dopisany do listy ewentualnych wakacji.![]()
Mam nadzieję że jest tam jeszcze "coś" ciekawego do odkrycia i zostawiłaś coś dla mnie?
.png)
karin74 napisał(a):Po czterech pobytach w Dalmacji zamarzylo mi się" coś innego" czyli wyspa...chyba już wiem gdzie chciałabym spędzić wakacje z moim kochanie
.png)
Wołek napisał(a):karin74 napisał(a):Po czterech pobytach w Dalmacji zamarzylo mi się" coś innego" czyli wyspa...chyba już wiem gdzie chciałabym spędzić wakacje z moim kochanie
Tak, wyspa to rzeczywiście "coś innego", a dodatkowo Wyspa VIS to już "całkiem coś innego". Tylko szkoda, że ta "cywilizacja" tak szybko ją dopada...
.png)
karin74 napisał(a):Wołek napisał(a):karin74 napisał(a):Po czterech pobytach w Dalmacji zamarzylo mi się" coś innego" czyli wyspa...chyba już wiem gdzie chciałabym spędzić wakacje z moim kochanie
Tak, wyspa to rzeczywiście "coś innego", a dodatkowo Wyspa VIS to już "całkiem coś innego". Tylko szkoda, że ta "cywilizacja" tak szybko ją dopada...
Udało się...siódmy wyjazd do CRO.......moje marzenie Komiza![]()
![]()

.png)
Wołek napisał(a):karin74 napisał(a):Wołek napisał(a):karin74 napisał(a):Po czterech pobytach w Dalmacji zamarzylo mi się" coś innego" czyli wyspa...chyba już wiem gdzie chciałabym spędzić wakacje z moim kochanie
Udało się...siódmy wyjazd do CRO.......moje marzenie Komiza![]()
![]()
O! To super!! Wakacje na pewno będa super! My w tym roku na Istrię

.png)
Katerina napisał(a):Udało się...siódmy wyjazd do CRO.......moje marzenie Komiza
karin Twoje marzenie już wkrótce spełni się![]()
Witaj w klubie nielicznychcromaniaków visowców
.png)
karin74 napisał(a):Katerina napisał(a):karin74:bo to wczasy zorganizowane.
Czy będziecie zakwaterowani w hotelu Biševo?
Dokładnie....
.png)
Katerina napisał(a):karin74 napisał(a):Katerina napisał(a):karin74:bo to wczasy zorganizowane.
Czy będziecie zakwaterowani w hotelu Biševo?
Dokładnie....
No to widok super będziesz mieć...Prawie taki jak z mojego balkoniku - był w mojej relacji, której ostatni odcinek mam nadzieję napisać wreszcie![]()
I plaża pod nosem![]()
Napisz mi po powrocie (np w mojej relacji) o wrażeniach. A najlepiej napisz swoją![]()
Chociaż odechciało mi się reklamowania Visu po tym jakie tłumy zobaczyłam w zeszłym roku.