pozdr
.png)
.png)
pablo2222 napisał(a):Kompletnie nie rozumiem kupowania winiet przyklejanych na szybę z wyprzedzeniem. Czy są jakieś problemy z kupieniem tego po drodze?
.png)
niektorzy piszą, że są. Albo nie ma na określony termin bo chcą orżnąć, albo nie chcą płatności kartą. Kupując na CZ zamiast miesięcznej - dwie krótsze już masz w plecy przesyłkę z tolltickets. Dla mnie 2,4 EUR to nie pieniadz. Mam naklejone pod domem i w drogępablo2222 napisał(a):Kompletnie nie rozumiem kupowania winiet przyklejanych na szybę z wyprzedzeniem. Czy są jakieś problemy z kupieniem tego po drodze?
.png)
Piotrek_DW napisał(a):Zamówienie złożyłem 13.06.2016 z datą realizacji na 20.06.2016
Dzisiaj dostałem powiadomienie o wysyłce. Poinformuję Was kiedy dojdzie.
Robię to pierwszy raz, płatność kartą kredytową a wyjazd mam 10.07![]()
Po równym tygodniu kalendarzowym, czyli 5-ciu dniach roboczych przesyłka dotarła do adresata czyt. mnie 
.png)
.png)
kanapkasmalec napisał(a):... U mnie jedyna różnica to brak numeru przesyłki w mailu, nie mogę przez to śledzić jej trasy. Czy jest możliwość, że wysłali zwykłym listem, a nie poleconym ?
.png)
Crocodyl napisał(a):kanapkasmalec napisał(a):... U mnie jedyna różnica to brak numeru przesyłki w mailu, nie mogę przez to śledzić jej trasy. Czy jest możliwość, że wysłali zwykłym listem, a nie poleconym ?
Dziwna sytuacja, zawsze w emilujest podany nr. przesyłki i jest ona zawsze (przynajmniej do mnie takie docierały) polecona. Moim zdaniem nie pozostaje Ci nic innego jak kontaktować się z BOK Tolltickets.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
plakon napisał(a):Moje winietki szły błyskawicznie: 22.06 (środa) nadane w Niemczech, w poniedziałek 27.06 miałem w domu.
Status przesyłki:
Nazwa zdarzenia Data i czas Jednostka pocztowa
Nadanie przesyłki 2016-06-22 16:36 International Postal System
Wysłanie przesyłki 2016-06-23 05:39 FRANKFURT/FLUGHAFEN
Nadejście przesyłki 2016-06-24 12:04 WER Warszawa
Przygotowanie przesyłki do doręczenia 2016-06-27 09:18 UP Zawadzkie
Przekazanie przesyłki do doręczenia 2016-06-27 09:18 UP Zawadzkie
Doręczenie przesyłki 2016-06-27 13:47 UP Zawadzkie
Tak to leciałoszybko leciało...