Ja mam karte do konta EURo wydana za darmo i nie place za nia i do zaplaty bylo 67 EURO i tyle tez z karty zeszlo bez komplikacji
.png)
.png)
Crocodyl napisał(a):slr napisał(a):Tylko macie swiadomosc ze majac PayPala PL owszem konto walutowe mozecie dodac tylko ze platnosc i tak bedzie przewalutowana z waszego konta walutowego na PLN w PayPal i od nich dopiero znowu na EURo dla tooltickets.... Polskie konto PayPal obsluguje jako walute TYLKO PLN. ....
Kolega ma racje - niestety. W moim przypadku różnica była spora 67E z Tolltickets a z konta zeszło 72,93E. Wszystko przez "kwota źródłowa: PLN waluta docelowa EUR". . Wqrw...ny zadzwoniłem do PayPall, przeprosili, zaznaczyli że ta karta kolejne transakcje przejdzie w Euro i obiecali przelać różnicę na konto. Jednak dostałem info, że przelali ale na konto w PayPall którego nie mam (płaciłem jako Gość). Będę jeszcze z nimi rozmawiał. Kwota niewielka ale chodzi o zasadę.
.png)
.png)
slr napisał(a):W dniu wysylki ktory wybrales.
Sprawdz na koncie swoim czy na tej karcie debetowej masz ustawione limity kwot do platnosci w internecie. ING swego czasu robilo tak ze odgornie bylo 0 i dopiero jak zmieniles w ustawieniach limit mogles placic w necie
.png)
.png)
slr napisał(a):Panowie bez stresu
Dostaniecie w dzien wysylki potwierdzenie nadania przesylki i FV z tolltickets. Wtedy tez kasa z konta bedzie pobrana
.png)
.png)
.png)
kryniu1 napisał(a):slr napisał(a):W dniu wysylki ktory wybrales.
Sprawdz na koncie swoim czy na tej karcie debetowej masz ustawione limity kwot do platnosci w internecie. ING swego czasu robilo tak ze odgornie bylo 0 i dopiero jak zmieniles w ustawieniach limit mogles placic w necie
Datę wysyłki ustaliłem na 16.06.
Limit transakcji jest OK.
Obserwuje rachunek czy coś się rusza. Na razie cisza.
Zamawiałem winietki dla kolegi który wyjeżdża 24.06. Trochę późno się obudziłdlatego mamy małą spinkę na czas.
.png)
paulr napisał(a):A niendostales kartki pocztowej w srodku?;-)
Lechoo napisał(a):Swoją drogą, biorą za przesyłkę mniej niż płacą ?