Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Willa JADRAN - Marusici

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
skwarek77
Podróżnik
Willa JADRAN - Marusici

Nieprzeczytany postnapisał(a) skwarek77 » 11.05.2011 12:44

Czy był ktoś w Willa JADRAN w Marusici. Proszę o opinie bo nigdzie na forum nic nie umie znaleźć na ten temat , a jadę tam przełom lipca/sierpnia .

Pomoże ktoś ?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
MAKAR
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MAKAR » 19.05.2011 07:50

Witam,
Też się tam wybieram poprzez to samo biuro CRO-TRAVEL co dwa lata temu na Orebicu.
Wszystko było OK. Znowu byśmy tam pojechali ale za póżno zabraliśmy się za rezerwację. Myślę ,że jeśli CRO TRAVEL proponuje JADRANA to też powinno być dobrze. Wybieramy się w drugiej połowie sierpnia tak ,że chętnie dowiemy się o wrażenia. Pan jedzie też za pośrednictwem tego biura?
Pozdrawiam,
skwarek77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) skwarek77 » 19.05.2011 09:27

Żaden ze mnie "Pan" hehehe ! Tak jadę , a dokładnie z =reklama= ale wygląda na to ,ze to to samo biuro bo mają te same numery telefonów chyba .Nie myślę o tym ,że może być nie OK tylko chcialem coś więcej dowiedzieć się o tej Willi Jadran i umiejscowieniu ale wychodzi na to ,że mało kto tam był bo nie ma żadnych opini na temat tej Willi :(
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 19.05.2011 09:52

Witam przede wszystkim bardzo dobry wybór miejscowości cicha spokojna i z przepięknymi widokami. Fajne dwie plaże i ciche trudniej dostępne te zupełnie dzikie. Miejscowość znam tylko z z rekonesansu bazowałem w Breli.

Nie byłem w tej willi ale widać na fotach że skromnie i schludnie, i nie obawiał bym się czegoś złego. Gorzej że jest to dość oddalone od linii brzegowej. Jeśli nigdy nie byłeś w tej okolicy to musisz wiedzieć że to dość ostra stromizna. Tak więc o ile zejście w dół może być łatwe to powrót już dłuższy i dużo cięższy, ale bez obaw wykonalne hhhhheee :D Mi tam to tak nie przeszkadzało gorzej jak ktoś ma malutkie dzieci i do tego wózek jeszcze, a na drodze stają schody, ja akurat ich nie miałem, więc wózek było łatwiej pchać.
MAKAR
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MAKAR » 19.05.2011 10:29

Witam, W Orebicu też było stromo ale tak już tam jest.
Mam pytanie do skwarka czy będzie z toba kontakt po przyjeździe do Jardana ,żeby zasięgnąć opinii o kwaterze? Internet tam jest a czy laptopek też jedzie na wakacje?
skwarek77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) skwarek77 » 19.05.2011 11:13

będzie kontakt,laptopek oczywiście jedzie ze mną ...bo jakby inaczej :) Czyli mam rozumieć ,że jedziesz też do Jadrana ...to ja będę wyjeżdżał , a ty będziesz wjeżdżał ... :) bo ja od 30 lipca do 13 sierpnia :)
titus.ok
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) titus.ok » 24.05.2011 13:44

Witam! Wybieram się do Marusici w tym samym terminie, więc pewnie się spotkamy...
skwarek77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) skwarek77 » 24.05.2011 17:29

No pewnie się spotkamy :) a może byśmy razem pokonali te dobre 1300km ...w dwóch raźniej ....co Ty na to Titus.ok ?
ipudlik
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ipudlik » 01.06.2011 21:20

Ja jade z mezem i z dzieckiem oraz ze znajomymi drugim samochodem do Marusici , ale do willi Plava od 13-20 sierpnia.
darek71
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek71 » 21.06.2011 23:48

Witam wszystkich!
Ja jadę z rodzinką do Jadrana 16 lipca więc będę pierwszy. Laptop też jedzie więc dam znac czy tam nie biją :). Mam nadzieję że będziecie mi zazdroscic. No a niestety pozniej ja Wam.
skwarek77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) skwarek77 » 22.06.2011 00:04

No to liczymy na to ,że opiszesz Nam wszystko dokładnie tak ,że nie spotkają nas żadne niespodzianki :) Życzę miłego pobytu i czekamy na relacje .
titus.ok
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) titus.ok » 14.07.2011 10:26

darek71 życzę Ci super wakacji i mam nadzieję na jakieś informacje od Ciebie co tam słychać w Marusici. Pozdrawiam cała rodzinkę. Szerokiej drogi!!!
skwarek77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) skwarek77 » 17.07.2011 21:36

marek71 ....dojechałeś do Marusici ? Jak Jadran ...da się przeżyć .
Napisz jakie pierwsze wrażenia . pozdrawiam
GrzesiekBstok
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) GrzesiekBstok » 18.07.2011 11:47

laptop ma, ale może bez netu
ogólnodostępnego, darmowego wifi w Marusici raczej nie uświadczysz

ciekaw jestem jak temp wody :)

jeszcze 2 tygodnie i sam sprawdzę
skwarek77
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) skwarek77 » 18.07.2011 17:18

Podobno w Willi Jadran jest w cenie kwatery (przynajmniej ja tak mam napisane w ofercie) A za dwa tygodnie to i ja sprawdzę osobiście :) jaka woda i jakie waruneczki ...pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Willa JADRAN - Marusici
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone