Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Willa,dom lub apartament dla 6 osob ok. Breli od 28 czerwca

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
okony
Turysta

Postnapisał(a) okony » 31.05.2010 23:12

Witam wszystkich,juz wiem,ze od szukania interesujacego mnie noclegu na tym forum spuchnie mi glowa wiec zdecydowalem sie zarejestrowac i zadac konkretne pytanie,a nuz sie uda...

Poszukuje domu,willi,apartamentu w Breli lub okolicach dla 2 malzenstw 30 lat i 2 dzieci 11 lat.+-2-3 dni od 28 czerwca do 8 lipca.Najchetniej 3 sypialnie,kuchnia,lazienka,klima,sat,grill.Wolalbym zaplacic wiecej ale miec wiekszy "luksus".Wiem,ze ciezko oddaje sie nieznajomym swoje ulubione miejscowki ale licze na zyczliwosc forumowiczow i konkretne,sprawdzone propozycje.Dziekuje za pomoc i pozdrawiam.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
consett0805
Cromaniak

Postnapisał(a) consett0805 » 04.06.2010 12:41

No szału widzę niema z tymi propozycjami :( Ja też jadę dokładnie w tym terminie i dokładnie w te okolice. I postanowiłem że jedziemy w tak zwane ciemno mam zaplanowane i wierze że będę bardzo zadowolony z tego co znajdę.
Ps. Bazowałem na zdjęciach satelitarnych więc wiem od którego miejsca zaczynam szukać :D
Skąd jesteście i kiedy wyruszacie My Grudziądz rodzinka 2+2 (11-1) + 1 dorosła (najprawdopodobniej) Ruszamy 25 czerwca z noclegiem tranzytowym w Cieszynie potem następny w okolicach Karlovac (motel) i Kierunek NP Plitvice zwiedzanie i nocleg. I od poniedziałku jazda do Brela i szukanie apartamentu. Odpisz co i jak Może choć wspólna droga do Karlovac?
pablo2222
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo2222 » 04.06.2010 12:53

consett0805 napisał(a):No szału widzę niema z tymi propozycjami

Wiesz niektórzy traktują to forum jako spełniające koncert życzeń. Podają swoje wymagania a ktoś ma im przedstawić propozycję. Wydaje mi się że to nie jest biuro podróży. Taką ofertę można dostać u nich za stosowne wynagrodzenie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 04.06.2010 13:04

Człowieku! TU :arrow: www.cro.pl JEST WSZYSTKO!!!! :evil: Wykaż tylko trochę chęci żeby to przeczytać...... :wink:
consett0805
Cromaniak

Postnapisał(a) consett0805 » 04.06.2010 13:13

A czy ja tu napisałem,że czegoś szukam??? Odpowiedziałem tylko autorowi tematu, więc za uwagi wyjadaczom dziękuję :evil:
okony
Turysta

Postnapisał(a) okony » 04.06.2010 13:33

anakin napisał(a):Człowieku! TU :arrow: www.cro.pl JEST WSZYSTKO!!!! :evil: Wykaż tylko trochę chęci żeby to przeczytać...... :wink:

Zanim napisalem tego posta obdzwonilem 50 miejsc z tego forum i wszystko zajete,wiem jakie sa zasady na tego typu forach i wiem,ze z kawa na lawe jest ciezko,ale noz sie trafi :) pozdrawiam
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 04.06.2010 13:35

Namiar podawałem wielokrotnie i jest również w FAQ:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jednak tego typu apartamenty są dość rozchwytywane, ja rezerwację robię na początku roku na 2 połowę sierpnia i wątpię by udało Ci się dziś tam cokolwiek znaleźć. Może na miejscu będzie większa szansa u kogoś kto się w necie nie wystawia. Żaden z właścicieli nie pozwoli sobie na to by w sezonie tak duży apartament nie miał obłożenia. Każda doba to strata około 100E, tak więc "trochę" za późno się za szukanie wziąłeś :lol:
okony
Turysta

Postnapisał(a) okony » 04.06.2010 21:22

Rysio napisał(a):Namiar podawałem wielokrotnie i jest również w FAQ:

Jednak tego typu apartamenty są dość rozchwytywane, ja rezerwację robię na początku roku na 2 połowę sierpnia i wątpię by udało Ci się dziś tam cokolwiek znaleźć. Może na miejscu będzie większa szansa u kogoś kto się w necie nie wystawia. Żaden z właścicieli nie pozwoli sobie na to by w sezonie tak duży apartament nie miał obłożenia. Każda doba to strata około 100E, tak więc "trochę" za późno się za szukanie wziąłeś :lol:

Dlatego tak bez wiary dalem tego posta ale jak wczesniej napisalem a noz cos sie trafi:),2-3 pensjonaty/apartamenty dzisiaj odpowiedzialy pozytywnie wiec zobaczymy...

Wiec,mam do wyboru:

1.zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

2.www.portun-baskavoda.com

3.zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

ktos moze byl w.w? jakies rady czy sugestie chetnie widziane...dzieki
okony
Turysta

Postnapisał(a) okony » 05.06.2010 16:31

jeszcze tu jest wolne zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.
Ostatnio edytowano 05.06.2010 19:58 przez okony, łącznie edytowano 1 raz
Torac
Cromaniak

Postnapisał(a) Torac » 05.06.2010 17:47

może miejsce się trafi.
okony
Turysta

Postnapisał(a) okony » 05.06.2010 20:01

Torac napisał(a):http://www.villacroata.com/en/onama.html

może miejsce się trafi.

Dziekuje.
Torac
Cromaniak

Postnapisał(a) Torac » 05.06.2010 20:07

consett0805
Cromaniak

Postnapisał(a) consett0805 » 05.06.2010 22:17

Wow is Very expensive?
Torac
Cromaniak

Postnapisał(a) Torac » 05.06.2010 22:33

consett0805 napisał(a):Wow is Very expensive?

Nie mam pojęcia. Ale to nie w Twoim guście. Popularna i uczęszczana plaża.

drugie skrzydło. bliżej centrum
okony
Turysta

Postnapisał(a) okony » 07.06.2010 10:36

okony napisał(a):jeszcze tu jest wolne zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.

villa kristina,zarezerwowane,dzieki i pozdr
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone