.png)
.png)
malwii napisał(a):Jeśli odpowiadałoby Ci Marusici (środkowa Dalmacja, pomiędzy Makarską a Omisem) to są jeszcze wolne miejsca w Villi Marija. Adres e-mail mogę podac na GG lub e-maila - niestety czasami dobre intencje są interpretowane jako reklama na forum. Sporo wątków o tej miejscowości jest już zawiązanych - można i poczytać i obejrzeć zdjęcia.
.png)
okony napisał(a):okony napisał(a):jeszcze tu jest wolne zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.
villa kristina,zarezerwowane,dzieki i pozdr
.png)
malwii napisał(a):Jeśli odpowiadałoby Ci Marusici (środkowa Dalmacja, pomiędzy Makarską a Omisem) to są jeszcze wolne miejsca w Villi Marija. Adres e-mail mogę podac na GG lub e-maila - niestety czasami dobre intencje są interpretowane jako reklama na forum. Sporo wątków o tej miejscowości jest już zawiązanych - można i poczytać i obejrzeć zdjęcia.
.png)
\consett0805 napisał(a):malwii napisał(a):Jeśli odpowiadałoby Ci Marusici (środkowa Dalmacja, pomiędzy Makarską a Omisem) to są jeszcze wolne miejsca w Villi Marija. Adres e-mail mogę podac na GG lub e-maila - niestety czasami dobre intencje są interpretowane jako reklama na forum. Sporo wątków o tej miejscowości jest już zawiązanych - można i poczytać i obejrzeć zdjęcia.
To mój e-meil jeśli można to poproszę o te namiary najlepiej z ich stroną
.png)
malczykos napisał(a):okony napisał(a):okony napisał(a):jeszcze tu jest wolne zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.
villa kristina,zarezerwowane,dzieki i pozdr
Witam. Mieszkałem w tej villi w tamtym roku i było świetnie. Mam pytanie ile jaka cena w tym roku, jeśli już zarezerwowałeś?
.png)
okony napisał(a):
60euro za apartament,wzielismy 2,masz jakies fotki?
.png)
.png)
malczykos napisał(a):W kuchni jest wyposażenie takie jak:
- filiżanki,
- talerze,
- patelnia,
- garnki , chyba 2 sztuki,
- szklanki,
- sztućce,
- brak czajnika elektrycznego!
Więcej akcesoriów kuchennych nie pamiętam ,ale była ich wystarczając ilość. Lodówki są nieco małe. W poniedziałek wrzuce foto kuchni, bo teraz nie mam go na kompie to sobie zobaczycie co i jak.
Wi-fi nie było, przynajmniej u mnie nie pokazywało, a kabla sieciowego nie miałem, żeby się podłączyć. Jest TV-sat.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje