Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Willa,dom lub apartament dla 6 osob ok. Breli od 28 czerwca

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
malwii
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malwii » 09.06.2010 13:08

Jeśli odpowiadałoby Ci Marusici (środkowa Dalmacja, pomiędzy Makarską a Omisem) to są jeszcze wolne miejsca w Villi Marija. Adres e-mail mogę podac na GG lub e-maila - niestety czasami dobre intencje są interpretowane jako reklama na forum. Sporo wątków o tej miejscowości jest już zawiązanych - można i poczytać i obejrzeć zdjęcia.
okony
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) okony » 09.06.2010 16:57

malwii napisał(a):Jeśli odpowiadałoby Ci Marusici (środkowa Dalmacja, pomiędzy Makarską a Omisem) to są jeszcze wolne miejsca w Villi Marija. Adres e-mail mogę podac na GG lub e-maila - niestety czasami dobre intencje są interpretowane jako reklama na forum. Sporo wątków o tej miejscowości jest już zawiązanych - można i poczytać i obejrzeć zdjęcia.

Dzieki ale jak juz pisalem wyzej znalazlem nocleg w Makarskiej,pozdrawiam
malczykos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malczykos » 11.06.2010 13:15

okony napisał(a):
okony napisał(a):jeszcze tu jest wolne zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.

villa kristina,zarezerwowane,dzieki i pozdr

Witam. Mieszkałem w tej villi w tamtym roku i było świetnie. Mam pytanie ile jaka cena w tym roku, jeśli już zarezerwowałeś?
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 11.06.2010 13:57

malwii napisał(a):Jeśli odpowiadałoby Ci Marusici (środkowa Dalmacja, pomiędzy Makarską a Omisem) to są jeszcze wolne miejsca w Villi Marija. Adres e-mail mogę podac na GG lub e-maila - niestety czasami dobre intencje są interpretowane jako reklama na forum. Sporo wątków o tej miejscowości jest już zawiązanych - można i poczytać i obejrzeć zdjęcia.

To mój e-meil jeśli można to poproszę o te namiary najlepiej z ich stroną
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 11.06.2010 14:07

consett0805 napisał(a):

To mój e-meil jeśli można to poproszę o te namiary najlepiej z ich stroną
\
Ok już namierzyłem dzięki
okony
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) okony » 11.06.2010 22:56

malczykos napisał(a):
okony napisał(a):
okony napisał(a):jeszcze tu jest wolne zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.

villa kristina,zarezerwowane,dzieki i pozdr

Witam. Mieszkałem w tej villi w tamtym roku i było świetnie. Mam pytanie ile jaka cena w tym roku, jeśli już zarezerwowałeś?

60euro za apartament,wzielismy 2,masz jakies fotki?
malczykos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malczykos » 12.06.2010 08:41

okony napisał(a):
60euro za apartament,wzielismy 2,masz jakies fotki?

W ubiegłym roku pojechałem w ciemno i znalazłem ten apartament dzięki bratu właścicielki pani Angeli. On nas do niej zaprowadził, bo w swoich domach nie miał wolnych apartamentów. Byłem od 23 sierpnia do 4 września. Płaciłem również 60 e za dobę za apartament na pierwszym piętrze z widokiem na morze. Warunki są naprawdę świetne, dom ma co najwyżej kilka lat, zawsze wszystko wysprzątane, klima w cenie. Właścicielka Pani Angela Ravlić bardzo sympatyczna idzie się z nią dogadać po polsko/chorwacku albo po angielsku. Mówiła, że w ubiegłym roku 90% gości stanowili Polacy. Jeśli dobrze zagadacie to dostaniecie kartę do darmowego wjazdu na parking przy plaży. Do plaży trzeba iść jakieś 10 minut w dół, za to są to mniej oblegane plaże i jest się gdzie rozłożyć. Zaraz nad domem jest market Kerum, więc bliziutko po Karlovacko.
Aktualnie mam tylko kilka fotek na Imageshack-u, reszta gdzieś na płytkach. Możliwe, że w tym roku też tam zawitamy o ile będą wolne miejsca po 22 sierpnia.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

okony
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) okony » 12.06.2010 11:25

dzieki,zona mnie prosi zebym zapytal :D ,w kuchni jakas patelnie i garnek sie znajdzie? i gdybys mi mogl powiedziec czy internet miales w pokoju? Bezprzewodowy czy po kablu? Dzieki
malczykos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malczykos » 12.06.2010 13:05

W kuchni jest wyposażenie takie jak:
- filiżanki,
- talerze,
- patelnia,
- garnki , chyba 2 sztuki,
- szklanki,
- sztućce,
- brak czajnika elektrycznego!
Więcej akcesoriów kuchennych nie pamiętam ,ale była ich wystarczając ilość. Lodówki są nieco małe. W poniedziałek wrzuce foto kuchni, bo teraz nie mam go na kompie to sobie zobaczycie co i jak.
Wi-fi nie było, przynajmniej u mnie nie pokazywało, a kabla sieciowego nie miałem, żeby się podłączyć. Jest TV-sat.
okony
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) okony » 13.06.2010 12:29

malczykos napisał(a):W kuchni jest wyposażenie takie jak:
- filiżanki,
- talerze,
- patelnia,
- garnki , chyba 2 sztuki,
- szklanki,
- sztućce,
- brak czajnika elektrycznego!
Więcej akcesoriów kuchennych nie pamiętam ,ale była ich wystarczając ilość. Lodówki są nieco małe. W poniedziałek wrzuce foto kuchni, bo teraz nie mam go na kompie to sobie zobaczycie co i jak.
Wi-fi nie było, przynajmniej u mnie nie pokazywało, a kabla sieciowego nie miałem, żeby się podłączyć. Jest TV-sat.

dzieki bardzo i pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Willa,dom lub apartament dla 6 osob ok. Breli od 28 czerwca - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone