Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Willa DELFA - Rogoznica

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tojka2
Podróżnik
Willa DELFA - Rogoznica

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tojka2 » 01.11.2011 10:26

Szukałem na forum i nigdzie nie znalazłem informacji na temat Willa DELFA - Rogoznica. Mam zamiar tam jechac w 2012 lipiec ja zona i roczne dziecko. i tu moje watpliwosci co do odleglości od centrum i plazy. wg google earth do morza blisko ale czy jest tam plaza hehe. czy tam jest teren pagurkowaty (?jazda z wozkiem)? :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.11.2011 10:31

Tojka2 napisał(a):S czy tam jest teren pagurkowaty

Taki to chyba tylko na............Pagu jest.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.11.2011 11:26

jedz, albo do Primośten. Tylko nie w lipcu, a we wrześniu z takim maluchem.
jaroxx
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaroxx » 29.06.2012 15:07

Tojka2 napisał(a):Szukałem na forum i nigdzie nie znalazłem informacji na temat Willa DELFA - Rogoznica. Mam zamiar tam jechac w 2012 lipiec ja zona i roczne dziecko. i tu moje watpliwosci co do odleglości od centrum i plazy. wg google earth do morza blisko ale czy jest tam plaza hehe. czy tam jest teren pagurkowaty (?jazda z wozkiem)? :lol:

Ponawiam pytanie. Był ktoś może ktoś ocenić ? Bespiecznie wpłacać zaliczkę ? zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Iv.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iv. » 29.06.2012 16:52

Znam biuro..bo korzystam z niego..także jest ok..o zaliczkę nie trzeba się martwić...Nie znam domu Delfa ale znam tamte rejony...:-)
Marek73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek73 » 03.07.2012 11:49

Ja wprawdzie nie znam biura, ale kojarzę gdzie jest ten adres.
Właściciele piszą prawdę i faktycznie jest około 100 metrów na plażę. Mniej więcej ta sama odległość do Lozicy co i Sepurine. Do centrum jakiś kilometr może, ale za to równiutkim asfaltem (przy mało ruchliwej drodze), a później chodnikiem. Najbliższa budka z lodami w zasięgu dwóch rzutów kamieniem :-).

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje