4 części łyknęłam już jak pelikan, piąta zaraz przyjdzie z biblioteki i już się martwię, co ja zrobię jak ją skończę
Dawno niczego mi się tak dobrze nie czytało... i nawet to, że to nie do końca o wiedźminie jest w ogóle mi nie przeszkadza
.png)
.png)
.png)
Cytaty cytatami... Mnie rozwalają, co niektóre opisy np. opis jak były ubrane czarodziejki podczas bankietu przed zjazdem magów na ThaneddRoxi napisał(a):No przecież, że Wiedźmin jest najlepszy!
Całą sagę czytałam już chyba ze trzy razy i pewnie jeszcze kilka razy przeczytam
No bo jak tutaj pozostać obojętnym na takie cytaty:
.png)
Roxi napisał(a):Anai napisał(a):Team Triss Merigold czy Yennefer?![]()
To chyba dylemat każdego Widzminomaniaka... Dla mnie zdecydowanie Yennefer
A tak w ogóle to chyba najbardziej pasuje mi Jaskier Team
.png)
Anai napisał(a):Sapkowskiego sagę o wiedźminie dorwałam ostatnio - pojęcia nie mam dlaczego dopiero teraz... O.o
4 części łyknęłam już jak pelikan, piąta zaraz przyjdzie z biblioteki i już się martwię, co ja zrobię jak ją skończę![]()
Dawno niczego mi się tak dobrze nie czytało... i nawet to, że to nie do końca o wiedźminie jest w ogóle mi nie przeszkadza
wojan napisał(a):Eeee tam ... Co Wy dziewczyny wiecie o czarodziejkach ...![]()
![]()
Właśnie jestem po finale Dzikiego Gonu i jak dla mnie nie ma dylematu: Triss i tylko Triss ...

.png)
wojan napisał(a):Eeee tam ... Co Wy dziewczyny wiecie o czarodziejkach ...![]()
![]()
Właśnie jestem po finale Dzikiego Gonu i jak dla mnie nie ma dylematu: Triss i tylko Triss ...

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Roxi napisał(a):Pokazała się czwarta część Millennium Co nas nie zabije
Autor oczywiście inny... ale chyba warto przeczytać.
Dodaję do kolejki
.png)
Nefer napisał(a):Roxi napisał(a):Pokazała się czwarta część Millennium Co nas nie zabije
Autor oczywiście inny... ale chyba warto przeczytać.
Dodaję do kolejki
Dostałem na imieniny i właśnie skończyłem czytać.
Bardzo przyjemna, choć także mroczna, lektura.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.