A jakie miejsca na zakupy polecasz?
Istnieje coś takiego, jak wymiana „książek"; znaczy ja coś mam i udostępniam Tobie, Ty mnie coś wysyłasz, czy jest to w jakiś sposób awykonalne?
.png)
Roxi napisał(a):FUX napisał(a):Noszę się z zamiarem kupna Kindla.
Ja polecam.
Jakiś czas broniłam się przed Kindlem, bo nie ma to jak zapach prawdziwej książki, ale... no właśnie ale.
Ceny książek czasami przerażają. Są takie które mieć muszę, wszystkie inne czytam na Kindlu. Urządzenia bardzo przyjemne, oczy się nie męczą, bardzo duży wybór książek... u mnie w ciągłym użyciu

.png)
wojan napisał(a):Ostatnio kupiłem papierowego najnowszego Kinga, ale to jak wyżej pisze Roxanajest pozycja (autor) z rodzaju :" muszę to mieć na półce"
![]()
FUX napisał(a):Kupowaliście via Amazon i USA, czy w RP?
.png)
Roxi napisał(a):FUX napisał(a):Noszę się z zamiarem kupna Kindla.
Ja polecam.
Jakiś czas broniłam się przed Kindlem, bo nie ma to jak zapach prawdziwej książki, ale... no właśnie ale.
Ceny książek czasami przerażają. Są takie które mieć muszę, wszystkie inne czytam na Kindlu. Urządzenia bardzo przyjemne, oczy się nie męczą, bardzo duży wybór książek... u mnie w ciągłym użyciu
.png)
FUX napisał(a):Kupowaliście via Amazon i USA, czy w RP?
greenrs napisał(a):A ja mam pytanie, bo jestem zupełnie zielony w tym temacie... Czy Kindle znacząco różni się od czytników innych firm (np. zastosowaną technologią), czy to tylko magia marki, jak w przypadku Iphone'a? Zauważyłem, że spore powodzenie mają również czytniki Prestigio. Czy są gorsze?
.png)
.png)
.png)
.png)
FUX napisał(a):wojan napisał(a):FUX napisał(a):Jest jakiś klub posiadaczy Kindla?
Myślisz o nas croplowcach, czy tak ogólnie![]()
Nie; croplowych.
Noszę się z zamiarem kupna Kindla.
.png)
ita napisał(a):ja też, noszę i noszęświat czytników czytam a jakże , Święta idą - okazja jest
zastanawiam się czy się przestawię z papieru na e-papier?
greenrs napisał(a):ita napisał(a):ja też, noszę i noszęświat czytników czytam a jakże , Święta idą - okazja jest
zastanawiam się czy się przestawię z papieru na e-papier?
Trudno będzie... Zapachu nowej książki żaden czytnik nie zastąpi