piotrf napisał(a):Spóźniony , ale Was dogoniłemproszę o pozwolenie wejścia na pokład
Pozdrawiam
Piotr
Cycaj karniaka i wskakuj szybciutko Piotrze

.png)
piotrf napisał(a):Spóźniony , ale Was dogoniłemproszę o pozwolenie wejścia na pokład
Pozdrawiam
Piotr

.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):"pavlo"]No nieźle, Ania pląsa w tej wodzie w stroju kąpielowym, a kapitan na lądzie wciąga czapkę na głowę. Jeśli Ania by wskoczyła na łódkę i ubrała czapkę kapitana, to pewnie by się spociła![]()
Pewnie tak
![]()
W tym roku łobuzica juz nie chce zimą wskoczyć do wody, nagle stwierdziła, że zimno. Nie nadąrzysz za Nią![]()
W zeszłym roku też odwiedziłem Mazury, niestety tylko samochodem. Jedyne moje pływadło jakie zabrałem to SUP.
Trafiłeś na dobrą pogodę? Wiatr pozwolił popływać?
.png)
.png)
pavlo napisał(a):To był początek lipca. Pogoda szybko-zmienna; od wyśmienitej z małym wiatrem, do pełnej zlewy i burzy. Przeważnie jednak fajna pogoda na SUP'owanie, choć w większości na kolanach ze względu na wiatr i fale. Pagajowałem daleko pod wiatr i wracałem na mini-żaglu (lekko sterowalny: +/- 30 grad.) do bazy. Taka zabawa; wpierw zmęczenie, potem udawanie, ze mam żaglówkę. SUP nie miał chwili wytchnienia, był okupowany na maksa przez rodzinkę, tudzież synową co się okropnie boi wody
.png)
"wiola2012"]Ale się spóźniłam!
I od razu pytanie: która pasuje do mnie![]()
?
Czytam sobie dalej: Wybuch gazu na sąsiedniej łódce, potem falstart związany z grotem i jeszcze zapomnieliście o dziecku. Niezły początek
A myślałam, że na Mazurach będzie spokojniej niż w Cro![]()
Na Mazurach zawsze coś - tam nie ma rejsu bez jakiejś spektakularnej wpadki

.png)
.png)
pavlo napisał(a):
No widać, że zadowolona, tylko pytanie z czego bardziej; z dzierżenia steru czy kubka o lekko zaróżowionym dnie![]()

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):pavlo napisał(a):
No widać, że zadowolona, tylko pytanie z czego bardziej; z dzierżenia steru czy kubka o lekko zaróżowionym dnie![]()
Ciiii... powiedzmy, że to był sok malinowy![]()
![]()

poważnie żartowałem 
.png)
pavlo napisał(a):Żeby to rostrzygnąć, to potrzeba "konia ze skrzydłami"No ale tylko nieliczni "sprawiedliwi" go posiadają.
![]()
![]()
Lepiej niech Jola pije ten sok, niźli by miała do czynienia z tym "koniem ze skrzydłami"![]()
Ja tak tylko żartowałem z tym "koniem ze skrzydłami"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
poważnie żartowałem
![]()
.png)
.png)
"maslinka"]Super, że tyle ptaszorów widzicie po drodze
I świetną pogodę macie
.png)
a szmatolot wręcz jest do tego stworzony