"gusia-s"]Podobnego pieseła spotkałam na Hvarze w Pitve, tylko był nieco bardziej blond
Wygląda na ciut grubszego niż nasz
A na lodzika nie zaszliście? takie dobre mają tu
Dziewczynki oczywiście były
.png)
"gusia-s"]Podobnego pieseła spotkałam na Hvarze w Pitve, tylko był nieco bardziej blond
A na lodzika nie zaszliście? takie dobre mają tu
.png)
.png)
Jak sama nazwa wskazujebeatabm napisał(a): ...jak my się tu zmieściliśmy w tej dziurce zaznaczonej strzałką?????![]()
![]()
...
... Jednak ta Piccolka naprawdę malutka...
Tu widać nową plażę miejską w Jelsie, którą urządzali akurat w czasie naszego pobytu.beatabm napisał(a):
Musieliście przepływać koło naszego kempingubeatabm napisał(a):
Mala Stiniva jest bardzo fajna ale następnym razem zakotwiczcie w jej pierwszej zatoczcebeatabm napisał(a): ... Za cel obieramy sobie zatokę położoną dość blisko Jelsy- Mala Stiniva ...
.png)
.png)
"gusia-s"]Jak sama nazwa wskazuje
Przy tym katamaranie obok to byliście takim wypierdkiem![]()
Tu widać nową plażę miejską w Jelsie, którą urządzali akurat w czasie naszego pobytu.
Musieliście przepływać koło naszego kempinguTakie zajęcia też na nim się odbywały.
Mala Stiniva jest bardzo fajna ale następnym razem zakotwiczcie w jej pierwszej zatoczce
Następny przystanek w zatoce Pokrivenik![]()

.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Zachwycająca jest ta część wybrzeża Hvaru. A pewnie i cudowna pogoda na zdjęciach sprawia że nie mogę się napatrzeć![]()
.
Lubię pływać wzdłuż Hvaru - ma mocno urozmaiconą linie brzegową .png)
No co tybeatabm napisał(a):Musieliście przepływać koło naszego kempinguTakie zajęcia też na nim się odbywały.
Ćwiczyłaś????
Niemożliwe, że w tejbeatabm napisał(a):Mala Stiniva jest bardzo fajna ale następnym razem zakotwiczcie w jej pierwszej zatoczce
Mieliśmy ochotę tam zakotwiczyć niestety był straszny tłok - stało kilka większych łodzi typu fish picnic - woleliśmy tam nie brnąć
beatabm napisał(a):Następny przystanek w zatoce Pokrivenik![]()
Dwie plaże w jeden dzień????? O nie nie nie![]()
![]()
.png)

.png)
"gusia-s"]
Ćwiczyłaś???? No co tyna wakacjach
![]()
![]()
Niemożliwe, że w tej... ona jest bardzo malutka, taka na 1 Piccolke i 1 gumjaka
![]()
beatabm napisał(a):Następny przystanek w zatoce Pokrivenik![]()
Dwie plaże w jeden dzień????? O nie nie nie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
="Katerina"]Jelsa "nie skradła mojego serca" ( cytuję popularne na forum powiedzenie), ale może potrzebna jest trzecia szansa. Te okoliczne skałki i plażyczki widziane z wody...- bardzo zachęcające.
A pieseł to jakiś chart pół - afgański![]()
Zabawa z żywymi rzeźbami na cokole przedniaOstatnia poza przypomina mi pewną rzeźbę socrealistyczną, ale nie pokażę o którą chodzi
![]()
P.S. Ania wyrasta na jakąś piękność, bójcie się, Rodzice![]()
![]()
.png)
.png)
"gusia-s"]
A Kapitan na kąpiel nie zasłużył![]()
![]()
No jak to to tak?

.png)
.png)
beatabm napisał(a):... Do nabrzeża podchodzi jacht.
Wygląda znajomo.
Znowu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boję się otworzyć lodówkę....![]()
![]()
![]()
Nasi znajomi....
Czwarty raz.....
Czy Wy nas śledzicie???? ...
beatabm napisał(a): ...
- Czy pochodzisz z Tyrolu???
- Tak – usłyszałam odpowiedź i ujrzałam mocno zdziwione oczy, a skąd o tym wiesz? Przecież nie niosę tyrolskiej bandery???
- Ha!!! Dokładnie trzy lata temu, w tym samym porcie staliśmy obok siebie, burta w burtę, sporo razem rozmawialiśmy!!!!! Mam nawet zdjęcia w domu!!!
Kolejny raz sprawdza się moje powiedzenie że góra z górą się nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem ...
Powrót do Nasze relacje z podróży