Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ville Kornati d. Solaris

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Nikunia1
Plażowicz
Ville Kornati d. Solaris

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nikunia1 » 03.02.2008 19:11

Witam wszystkich użytkowników,

jestem zainteresowana informacjami nt. zakwaterowania w apartamentach Kornati d. Solaris koło Sibenika. Według informacji z różnych katalogów i stron internetowych, w apartamentach typu 2+2 w jednym pokoju znajduje się łóżko piętrowe, natomiast w drugim, pokoju dziennym, dwa pojedyncze łóżka. Czy ktoś był w tych apartamentach i może podać jakieś szczegóły, bo na zdjęciach wygląda to trochę dziadowsko ? Interesuje mnie także, czy nie przeszkadza to, że apartamenty są położone blisko mariny (dodatkowy hałas ?). Mam dwójkę dzieci 5 i 7 lat, i zależy mi przede wszystkim na dobrych warunkach dla nich.

Pozdrawiam,
Nika.
avensis
Croentuzjasta
solaris

Nieprzeczytany postnapisał(a) avensis » 22.02.2008 16:54

witaj
My bylismy w solarisie w czerwcu 2006 tylko bylismy w hotelu.
Widzielismy te kempingi i wedlug mnie sa godne polecenia co prawda nie wiem jak jest w srodku ale caly osrodek jest naprawde super. W poblizy jest sklepik oraz pole namiotowe. Obecnosc mariny nie przeszkadza gdyz jest to mala marina ale ładnie polozona. Jesli jedziesz z dziecmi to na pewno nie beda sie tam nudzic w poblizu jest plac zabaw oraz kilka basenow jest tez kryty basen z ktorego moga korzystac takze goscie bungalowów na osrodku jest 5 hoteli a przy kazdym ładny basen zejscie do morza przy bungalowach jest betonowe ale troche dalej jest sztuczna zwirowa plaza. na pewno nie bedziesz sie tam nudził osrodek solaris napewno jest godny polecenia. Do Sibeniku jest ok 5 km ale regularnie kursuje tam autobus.
Polecam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ville Kornati d. Solaris
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone