Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Vakance Travel Agency- pilne! Czy ktoś już korzystał ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
madziaimaciek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madziaimaciek » 06.06.2010 17:36

Witam, przepraszam, ze nowy temat, nie wiem czy było juz zapytanie w tej sprawie ? Chodzi o to czy ktos już korzystał z ich pomocy bardzo prosze o odpowiedz !

Pozdrawiam
malwii
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malwii » 09.06.2010 13:13

Wprawdzie nie korzystałam ale o ile znam "stawki" agencji to zapłacisz za nocleg ok. 10-30 Euro drożej niż bezpośrednio u gospodarzy. Podam przykład z Marusici (środkowa Dalmacja, pomiędzy Makarską a Omisem) - apartamet 8-osobowy tj. całe piętro wynajmowane przez agencję kosztuje 127 Euro za noc, a bezpośrednio u gospodarzy 90 Euro. Z tego właśnie względu jaka by to nie była agencja to nie polecam, tym bardziej że naprawdę sa jeszcze wolne miejsca na tegoroczny wypoczynek, np. u naszych gospodarzy.
BKT
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BKT » 09.06.2010 14:20

Witam :)
rok temu korzystaliśmy z tej agencji, bo nagle ubzdurało nam się jechać praktycznie z dnia na dzień, a że nie lubimy jeździć w ciemno to wyszperaliśmy apartament poprzez tę agencję.

Plusy:
- załatwienie rezerwacji błyskawica i konkret
- zaliczkowanie kartą kredytową, szybko i bezpiecznie
- po wpłacie zaliczki otrzymujesz maila z namiarami adresowymi i telefonicznymi na gospodarza
- reszta należności płatne w euro u gospodarza

Minusy:
- jak pisał poprzednik, agencja=prowizja, i to nie mała (dla porównania - ta sama kwatera u znajomego gospodarza około 16eur/os/d - ten sam apartman w tym samym czasie w agencji to 23eur/os/d)

Pozdrawiam.
madziaimaciek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madziaimaciek » 09.06.2010 15:01

tak jak przeczuwałem ze wiecej za posrednictwo, ale powiem wam, ze jedziemy ze znajomymi na wyspę Hvar do miejscowości Milna i zalezało nam konkretnie na tej miejscowości, znajomi płacą 50 euro za dobę 3 osoby - po znajomości a ja z żoną 33 euro - przeczytałem tez w wyborczej ze ta wyspa do jedna z droższych w Chorwacji i uwazam ze i tak nie ma tragedii
malwii
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malwii » 09.06.2010 20:35

Zawsze będzie okazja rozejrzeć się na miejscu za kwaterunkiem bez pośredników na kolejny rok.
madziaimaciek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madziaimaciek » 10.06.2010 16:00

Dokładnie, teraz troche mi zalezało, bo nie chcielismy jechac w ciemno
kroj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kroj » 24.06.2010 17:43

Wygląda mi na to, że ta agencja bierze wprost z adriatic.hr

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone