Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

UWAGA!!! ACHTUNG!!! CAUTION! Przed Apartamentem w Baska Voda

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
DRIVER
Plażowicz

Postnapisał(a) DRIVER » 21.08.2009 20:28

Drodzy wyjadacze i nowicjudsze tego forum. Kilka godz temu wróciłem a Baska Voda. Blisko 2 miesiące przed wyjadem przeczytałem wszystko na tym forum o chorwacji i bosni. Na poczatku ostrzega przed tym lokalem znajdującym sie na ulicy PUT KAPELICE 28
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
To co tam zastaliśmy to na początku OK. Ok, do pierwszej nocy. MY mieszkalisly na gorze a właściciela na dole. PO 22.00 wył swiatło, poniej całkiem zasilanie. Brak kilmy!!!! Pewnego wieczory siedzac na tarasie wypadła zonie szklanka z reki i spadła na ich taras. Awantura na polowe wsi a Pani zazadała za szkłanke 20euro!!! Wszyscy w koło palili grilla ale tylko na kazano natychmiast zgasic po 21.00. Nastepnego dnia okolo 22.00 siedzac w wspólnym gronie wpada włascicelka i po angielsku krzyczy ze siedzenie to na miescie a jak nie to won!!! Nastepnego dnia zaprosilismy znajomych na kawe ale Pani nie pozwoliła im wejsc krzeczac REŻIMI, REŻIM !!!!!!!!!!!!
Włascicel procuje na znajaej łajbie BIBE sprzedajac piwo. Łysy, po 40stce i twarzy mordercy. Chamsto i rezim w 100%

Co to naiwniaków zachwycajacych sie Parkiem i wodospadam KRKA. Wybaczcie bezpośredniość ale to dla FRAJEWOW co w d... byli i G.. widzieli. Ten kto był w Bosni na wodospadach Krawica to wie o czym mowie. W KRKA to komercja, sierpien na wałach Jasnej góry!!!!! Jedziecie do Mostaru gdzie goscie za 100kun skacza z mostu 21m do wody, gdzie sa urwiska 800m w pionie a chorwacja jest piekna ale tylko na południu, Makarska Riwiera i okolice a co do Zadaru, Splitu i okolic to tylko ci co wawe widzieli mysla ze to WOW. Praga i Paryz to klekaja przed Dubrownikem. Wybaczcie owa opinie za bezposrednia ale mowie szczerze a nie leje wody. Zrobiłem po Chorwcji, Bosni iinnych krajach 7ty km i widziałe wiecje niz 3/4 w was
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.08.2009 20:38

Buc trafi sie wszędzie...
Ile razy Cro, te 7 tysięcy to na ile razy? :)
Jeśli dla Ciebie Praga klęka przed Dubrovnikiem to rzeczywiście klękajcie narody... :) No comments :)
krakuscity
Koneser
Re: UWAGA!!! ACHTUNG!!! CAUTION! Przed Apartamentem w Baska

Postnapisał(a) krakuscity » 21.08.2009 21:02

DRIVER napisał(a):Zrobiłem po Chorwcji, Bosni iinnych krajach 7ty km i widziałe wiecje niz 3/4 w was

No niesamowite, jestem pod wrażeniem. :D
Gregory
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Gregory » 21.08.2009 21:07

Paryż, Praga, Dubrownik - każde z tych miast ma dla mnie swój niepowtarzalny klimat. Ja osobiście bym ich nie porównywał.
mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 21.08.2009 21:17

Następny obieżyświat, któremu się przewraca....
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 21.08.2009 21:22

mutiaq napisał(a):Następny obieżyświat, któremu się przewraca....

Uważaj, 7 kilo km to nie w kij pierdział :):)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.08.2009 21:43

7 tyś to ja zrobiłem podczas jednego wyjazdu i to matizem:) a w temacie to dziwię się że tam wytrzymałeś (u tych gospadarzy) dłużej niż 30 min, po co się męczyć, święty spokój najważniejszy. Poczytaj relacje ludzi na tym forum, np ostatnią TORACA to się przekonasz, że są ludzcy ludzie w Chorwacji.A co do Wodospadów Krka, to się zgadzam, komercja.
mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 21.08.2009 23:20

Bocian napisał(a):
mutiaq napisał(a):Następny obieżyświat, któremu się przewraca....

Uważaj, 7 kilo km to nie w kij pierdział :):)

No no, cza sie zacząć bać, poważna sprawa.... :roll: :wink:
rbogi
Cromaniak

Postnapisał(a) rbogi » 22.08.2009 00:06

Kolego DRIVER , napisałeś dosyć sporo , jednak sensu w tym nie wiele , trochę przechwałek (niewiadomo czym) .
ech - nie chce mi się z Tobą gadać. :!:
witia
Cromaniak

Postnapisał(a) witia » 22.08.2009 00:43

Po pierwsze: poprawić błędy (gramatyka, składnia, ortografia, literówki itd.). W każdej linijce błąd :!: To chyba rekord tego forum :( .
A po drugie: jak post wyżej...

PS. Moim zdaniem najlepsze są te "urwiska w pionie" :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.08.2009 04:15

Zapewne równie ciekawa byłaby relacja chorwackich gospodarzy:
Polacy mieszkający w naszym domu ,urządzali codzienne libacje alkoholowe,przy grillu rozpalanym na balkonie ,zakłócając ciszę nocną nam i wszystkim sąsiadom mieszkającym w bliższej i dalszej okolicy.
Cierpliwość straciliśmy ,gdy obrzucono nasz taras pustym już szkłem,które mieli pod ręka.
Sytuację uspokoiło dopiero odcięcie im energii elektrycznej.
Następnym razem,pomni doświadczeń, nie wpuściliśmy już więcej do naszego domu ich znajomych,współbiesiadników, ,którzy mieszkali obok...
Jurek
Cromaniak

Postnapisał(a) Jurek » 22.08.2009 05:38

Skoczek w Mostarze bierze stówkę, ......ale euro!
mirko
Rezydent

Postnapisał(a) mirko » 22.08.2009 06:38

DRIVER napisał(a):Włascicel procuje na znajaej łajbie BIBE sprzedajac piwo. Łysy, po 40stce i twarzy mordercy. Chamsto i rezim w 100%

Niemożliwe, morderca nigdy nie sprzedaje piwo!

:? :? :?
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 22.08.2009 06:53

DRIVER napisał(a): Łysy, po 40stce i twarzy mordercy.

Wreszcie ktoś wie jak wygląda nasza forumowa dallas. :wink:
coti
Globtroter

Postnapisał(a) coti » 22.08.2009 07:46

hepik napisał(a):Zapewne równie ciekawa byłaby relacja chorwackich gospodarzy:
Polacy mieszkający w naszym domu ,urządzali codzienne libacje alkoholowe,przy grillu rozpalanym na balkonie ,zakłócając ciszę nocną nam i wszystkim sąsiadom mieszkającym w bliższej i dalszej okolicy.
Cierpliwość straciliśmy ,gdy obrzucono nasz taras pustym już szkłem,które mieli pod ręka.
Sytuację uspokoiło dopiero odcięcie im energii elektrycznej.
Następnym razem,pomni doświadczeń, nie wpuściliśmy już więcej do naszego domu ich znajomych,współbiesiadników, ,którzy mieszkali obok...

Zaraz zdechne ze śmiechu :) dobre 8)
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone