Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

UWAGA!!! ACHTUNG!!! CAUTION! Przed Apartamentem w Baska Voda

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
witia
Cromaniak
Re: UWAGA!!! ACHTUNG!!! CAUTION! Przed Apartamentem w Baska

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 22.08.2009 08:30

AndrzejJ. napisał(a):
DRIVER napisał(a): Łysy, po 40stce i twarzy mordercy.

Wreszcie ktoś wie jak wygląda nasza forumowa dallas. :wink:

:D :D :D

To dallas sprzedaje piwo?
wojtek.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek. » 22.08.2009 13:14

20 euro za szklankę fiu, fiu.
Artur68
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur68 » 22.08.2009 13:26

hepik - nic dodać nic ująć :D
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 22.08.2009 19:13

wojtek. napisał(a):20 euro za szklankę fiu, fiu.

no na pewno bym zapłacił :D
Leszek W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek W » 22.08.2009 19:38

Hepik - gratuluję tekstu - bomba!!!
hexapus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) hexapus » 22.08.2009 19:54

:D ale o Co "chodzi"?
Ndrangheta
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ndrangheta » 22.08.2009 20:43

:papa:
Ostatnio edytowano 26.11.2010 14:07 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.08.2009 20:51

Ndrangheta napisał(a):......

Ndrangheta - tekst smutny ale prawdzywy, niestety.
Dlatego ja od lat wybieram takie miejsce (niekonicznie w HR) gdzie nie muszę oglądać "polactwa" (nie mylić z Polakami)
Na szczęście są takie miejsca gdzie buraków nie ma :lol:
Pozdrav
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 22.08.2009 20:54

Potwierdzam niestety tak jest i dlatego nie znoszę polaków na wakacjach ostatnio wyjeżdzam do Austrii,kraju który jest od nich jak na razie wolny!
Wczoraj wróciłem z bardzo udanych wakacji pełnych słońca,wrażeń i atrakcji alpejskich szlaków,wyciągów,jezior,miasteczek,zamków .....

Niestety już podczas powrotu w okolicach Znojma (CZ) jadąc bardzo krótko lewym pasem (wyprzedzając tira) dojeżdza do mnie ktoś trąbiąc i mrugając światłami-domyślacie kto nim był?
Jakiś wariat na polskich rejestracjach........i tak naprawdę chciałem zawrócić z powrotem do Austrii.
Rzygać się chce od takich "rodaków"!!!
Objawów chamstwa,wyższości,pijaństwa i braku kultury doświadczyłem aż nadto w Chorwacji.
rbogi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rbogi » 29.08.2009 03:10

-Krzysiekm-
Niestety mamy podobne doświadczenia.
Spotykając rodaków na kempingach zawsze ma się obawy na kogo się trafi i czy to sąsiedztwo nie będzie uciążliwe. Jednak na szczęśce nie jest to reguła.
:P
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.08.2009 08:09

Ndrangheta napisał(a):Hepik, lustro odwaliłeś ten temat. Niestety, ja mimo chęci pojechania do Cavtatu w tym roku pojechałem do Orebic.....
Żal, w trąbe pijanych rodaków z warką w ręku na deptaku. Ku..a i CHu. dokoła. Najlepsze było jak do apartmana obok podjechała ekipa z Polski z rejestracjami na D na początku. Warka w dłoni, dzieci "Tato nie pij" Drugie dziecko: " Nie krzycz!!!" a gościu na kolegę "Spierdalaj wieśniaku"
"Co ku..wa a my jesteśmy...", sorry wieśniakom mówię nie. cztery dni totalnej balangi i jak widziałem żaden z tych baranów nie był na plaży tylko ich żony tipsiary. Żenuła szanowni państwo. Odechciewa się żyć.

Niestety prawda.
W zeszłym roku w Bol w pierwszy dzień w hotelu wchodzimy do restauracji na kolację, patrzę na wejściu 2 kolesi wisi jeden na drugim, podchodzę bliżej okazuję się kto ? Polacy "Stary k... co chcesz ? jaki mam Ci przetarg załatwić żebyś wygrał ? mów bo ja to mogę k... wszystko załatwić" i tego typu teksty później cały czas oraz stan mocno wskazujący.
Później się okazało że panowie byli z miasta na W... i przyjechali jakże znamienitym samochodem Q7, niestety ale ten samochód (ale tylko zarejestrowany w Polsce szczególnie z miasta wymienionego wcześniej) kojarzy mi się ze strasznym buractwem zimą na nartach (jeśli jest wolne miejsce parkingowe dla nie pełnosprawnych - trzeba stanąć itp.), są oczywiście od tego wyjątki żeby ktoś normalny się nie obrażał.
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 29.08.2009 14:50

DRIVER napisał(a):Drodzy wyjadacze i nowicjudsze tego forum. Kilka godz temu wróciłem a Baska Voda. Blisko 2 miesiące przed wyjadem przeczytałem wszystko na tym forum o chorwacji i bosni. Na poczatku ostrzega przed tym lokalem znajdującym sie na ulicy PUT KAPELICE 28
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
To co tam zastaliśmy to na początku OK. Ok, do pierwszej nocy. MY mieszkalisly na gorze a właściciela na dole. PO 22.00 wył swiatło, poniej całkiem zasilanie. Brak kilmy!!!! Pewnego wieczory siedzac na tarasie wypadła zonie szklanka z reki i spadła na ich taras. Awantura na polowe wsi a Pani zazadała za szkłanke 20euro!!! Wszyscy w koło palili grilla ale tylko na kazano natychmiast zgasic po 21.00. Nastepnego dnia okolo 22.00 siedzac w wspólnym gronie wpada włascicelka i po angielsku krzyczy ze siedzenie to na miescie a jak nie to won!!! Nastepnego dnia zaprosilismy znajomych na kawe ale Pani nie pozwoliła im wejsc krzeczac REŻIMI, REŻIM !!!!!!!!!!!!
Włascicel procuje na znajaej łajbie BIBE sprzedajac piwo. Łysy, po 40stce i twarzy mordercy. Chamsto i rezim w 100%

Co to naiwniaków zachwycajacych sie Parkiem i wodospadam KRKA. Wybaczcie bezpośredniość ale to dla FRAJEWOW co w d... byli i G.. widzieli. Ten kto był w Bosni na wodospadach Krawica to wie o czym mowie. W KRKA to komercja, sierpien na wałach Jasnej góry!!!!! Jedziecie do Mostaru gdzie goscie za 100kun skacza z mostu 21m do wody, gdzie sa urwiska 800m w pionie a chorwacja jest piekna ale tylko na południu, Makarska Riwiera i okolice a co do Zadaru, Splitu i okolic to tylko ci co wawe widzieli mysla ze to WOW. Praga i Paryz to klekaja przed Dubrownikem. Wybaczcie owa opinie za bezposrednia ale mowie szczerze a nie leje wody. Zrobiłem po Chorwcji, Bosni iinnych krajach 7ty km i widziałe wiecje niz 3/4 w was

żałosne :( światowiec :wink:
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 29.08.2009 15:05

AndrzejJ. napisał(a):
DRIVER napisał(a): Łysy, po 40stce i twarzy mordercy.

Wreszcie ktoś wie jak wygląda nasza forumowa dallas. :wink:

dobre Trolmistrzu dobre :)) :D
bzyq74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bzyq74 » 29.08.2009 16:24

Kolega DRIVER wypowiedział się co go boli i mu się nie podoba. Jesli to prawda to miał pecha z zakwaterowaniem. A Paryż, Praga czy Dubrownik każde z tych miast ma swój urok i walory, ale nie kazdemu mogą one odpowiadać. Jedni wolą owoce morza, a innym czerstwy chleb na wodzie bardziej smakuje.
Jesli się jedzie zwiedzać to przed lub po sezonie (najlepiej przełom września i października) bo mniej ludzi i temperatura w sam raz.

Tekst porównujący tłumy na wodospadach KRK do Jasnej Góra = szacun :lol:
Jacynty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacynty » 30.08.2009 10:34

rbogi napisał(a):Kolego DRIVER , napisałeś dosyć sporo , jednak sensu w tym nie wiele , trochę przechwałek (niewiadomo czym) .
ech - nie chce mi się z Tobą gadać. :!:

1.no własnie, coś mi sie wydaje,że na Cro forum trafili ludzie z Onetu ze swoimi głupimi prowokacjami...byle otrzymać dużą liczbę odpowiedzi.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

UWAGA!!! ACHTUNG!!! CAUTION! Przed Apartamentem w Baska Voda - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone