Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Urokliwe osady - wioski

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 04.05.2010 15:01

No i bravo właśnie takie rzeczy jak macie przysyłajcie jasno i wyraźnie bardzo dziękować. Wiecej jestem głodny takich inf. :lol:
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 04.05.2010 15:05

A może zamiast tylko czekać też troszkę poszukasz.. Śmiało, to wcale nie jest takie trudne. Najpierw otwierasz mapkę, szukasz miejsca, które przypadło Ci do gustu, potem wrzucasz w net hasło "apartmani + nazwa miejscowości"..
Pozdrawiam
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 04.05.2010 15:07

... limit mojej dobroci zostal już , jak na dziś wyczerpany :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 04.05.2010 15:08

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A może zamiast tylko czekać też troszkę poszukasz.. Śmiało, to wcale nie jest takie trudne. Najpierw otwierasz mapkę, szukasz miejsca, które przypadło Ci do gustu, potem wrzucasz w net hasło "apartmani + nazwa miejscowości"..
Pozdrawiam

Ale do tego trza mieć jeszcze nosa i ... to wyczucie :wink:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 04.05.2010 15:13

Obszar który mnie interesuje to właśnie Primosten i dalej na południe. Szukać sam oczywiście jak będę tam to i tak będę zmuszony szukać. Hmmm poszukać w necie to nie takie proste bo właśnie w tym rzecz że nazw miejscowości tych małych niema na mapach. I nie wysługuje się tu nikim przecież !!! Nadałem wątek licząc na tych którzy już tam byli i znają namiary i nie mają nic przeciwko aby się nimi podzielić. Nikogo nie proszę o szukanie i wyręczanie mnie w tej sprawie. Prawda?
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 04.05.2010 15:19

Proszę bardzo oto zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (kilkać do oporu w celu powiększenia); na niej znajdziesz nazwy miejscowości.
Pozdrawiam
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 04.05.2010 15:23

Szukam szukam ale jak doskonale wiecie jest tego tyle, że zatrzęsienie w wielu przypadkach niema adresów tylko kont tel. lub e-mail tak wiec nawet człowiek sie już gubi w tym wszystkim co mi z tego jak będzie jakaś nazwa miejscowości której np mapy google nie wyszuka, Lub jakąś inną podobna całkiem w innym miejscu. Jeszcze raz nikogo nie błagam aby zrobił to za mnie po prostu wielu na pewno spędziło świetne wakacje właśnie w takich miejscach choć nie ujmując Chorwacja z zwłaszcza jej wybrzeże jest piękna cała. Reasumując szukam fajnego apartamentu w małej miejscowosci w dogodnym miejscu na wypady wycieczkowe z dala od molochów ale z cywilizacją nad samym morzem czegoś co już podesłał kolega w ostatnim linku właśnie tego podobnym tak więc sie nie denerwujcie się przecież na forum na pewno sa tacy którzy mają prawdziwe perełki hhhhee.

ps. dom wyposażony najlepiej z fajnym ogrodem w których sa plamy hhhhhee tak na marginesie wiem zaraz mnie zjecie i wyzwiecie hhhhhe
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 04.05.2010 15:25

Noooooooooo wow hhhhee to sie nazywa już coś bardzo dziękować to już dużo daje
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 04.05.2010 15:35

Dalej "wędkę zapodaję"...
Zajrzyj też na strony tz regionu zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Przejrzyj zakładkę "destinacije" - "obala" - może jakieś miejsce szczególnie wpadnie w oko.. i poszukasz ofert zakwaterowania...
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 04.05.2010 15:36

No mapa doskonała ale właśnie np KALEBOWA LUKA choć już wiemy gdzie to wszyscy ale właśnie ale... i teraz tego właśnie na tej mapie też niema wiem czepiam się ale teraz macie doskonały przykład o co mi chodzi. Jadąc w ślepo będzie właśnie człowiek wraz całą trzudką zmuszony zjeżdżać z trasy i szukać właśnie podobnych małych miejscowości jak Kalebowa Luka i tego chcę właśnie uniknąć dlatego postanowiłem napisać ten wątek na forum. Ok koniec wyjaśniania jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie posty i czekam na więcej doskonałych propozycji
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 04.05.2010 15:48

A niech tam stracę :wink: ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 04.05.2010 15:52

Ponieważ Kalebova luka administarcyjnie należy do Rogoznicy (to nawet nie jest osiedle)....możesz szukać jeszcze pod hasłem Šibenska rivijera lub Rivijera Šibenik, poza tym wrzucaj w net hasła "tz + nazwa większej miejscowości" , tam znajdziesz i okolicę (całą gminę)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

bardzo dobra stronka www zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 04.05.2010 18:54

Kasiu wychodzisz z siebie widzę bardzo dziękuję za zaangażowanie. :D
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 05.05.2010 20:51

MKM masz jeszcze jakieś perełki ?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 05.05.2010 21:21

consett0805 napisał(a):MKM masz jeszcze jakieś perełki ?

Biserki sie ma znaczyć :wink: ... ale te najbardziej swiecące dawno już są rozdane :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Urokliwe osady - wioski - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone