.png)
.png)
dborange napisał(a):
Uprzedzę nadgorliwych czepialskich, że obejdzie się bez tekstów... dostałeś, zawiniłeś to powinieneś zapłacić.
.png)
dborange napisał(a):Moi, drodzy.
Również przez niedopatrzenie i 10 min, za szybą znalazłem kartkę do zapłaty 130 kn. Nie opłaciłem tego i nie chce płacić. Czy ktoś miał z tego powodu nieprzyjemności, czy jakieś pisma do Polski przyszły mu ? Dzięki za informację.
Uprzedzę nadgorliwych czepialskich, że obejdzie się bez tekstów... dostałeś, zawiniłeś to powinieneś zapłacić.
dborange napisał(a):Moi, drodzy.
Również przez niedopatrzenie i 10 min, za szybą znalazłem kartkę do zapłaty 130 kn. Nie opłaciłem tego i nie chce płacić. Czy ktoś miał z tego powodu nieprzyjemności, czy jakieś pisma do Polski przyszły mu ? Dzięki za informację.
no chyba że już się nie wybierasz do tego pięknego kraju 
.png)
.png)
nlock napisał(a):
Będziesz wymieniał auto co rok![]()
.png)
dborange napisał(a):nlock napisał(a):
Będziesz wymieniał auto co rok![]()
Nie, pewnie następnym razem z kim innym się wybiorę. Chociaż wątpię, że w przeciągu paru lat tam się wybiorę ..wolę trochę inny rodzaj wycieczek, smażenie na plaży, nie do końca mi leży.
My tu pitu pitu a odchodzimy od kontekstu, przyjdzie mi do Polski coś czy nie ? I jak sobie z tym poradzić w tym przypadku by to nie ciążyło, płacenie odpada.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne