rufus295 napisał(a):Kolega ma tanio bo bez AC. Z wyspy holują, nic cie nie interesuje. Prom nie wlicza się do limitu kilometrów.
Ale ja też mam bez AC, tylko assistance prestiż
To dobre info, że holują z wyspy bez problemów
.png)
rufus295 napisał(a):Kolega ma tanio bo bez AC. Z wyspy holują, nic cie nie interesuje. Prom nie wlicza się do limitu kilometrów.
.png)
.png)

.png)
wiolek_lp napisał(a):Nic zero... Plus wszystkie zniżki. Właściciel mąż i ja współwłaściciel, kupione w tym samym województwie, tak samo rejestrowane![]()
Myślałam, że im młodsze auto tym te warunki lepsze, jedyne co przychodzi mi do głowy, że teraz mamy suva, chociaż nie do końca, bo to Fiat Freemont, a kiedyś Renaulta Grand Senica
.png)
Bratwojciech napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Nic zero... Plus wszystkie zniżki. Właściciel mąż i ja współwłaściciel, kupione w tym samym województwie, tak samo rejestrowane![]()
Myślałam, że im młodsze auto tym te warunki lepsze, jedyne co przychodzi mi do głowy, że teraz mamy suva, chociaż nie do końca, bo to Fiat Freemont, a kiedyś Renaulta Grand Senica
Bo w ubezpieczeniu OC liczy się pojemność samochodu, zniżki i miejsce rejestracji.
.png)
yarko2000 napisał(a):Bratwojciech napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Nic zero... Plus wszystkie zniżki. Właściciel mąż i ja współwłaściciel, kupione w tym samym województwie, tak samo rejestrowane![]()
Bo w ubezpieczeniu OC liczy się pojemność samochodu, zniżki i miejsce rejestracji.
Dodałbym sposób użytkowania auta, oraz jako miejsce - chodzi o wielkość miasta.
Nie wiadomo jaki silnik - benzyny miały zawsze powyżej 2 l.
.png)
wiolek_lp napisał(a):yarko2000 napisał(a):Bratwojciech napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Nic zero... Plus wszystkie zniżki. Właściciel mąż i ja współwłaściciel, kupione w tym samym województwie, tak samo rejestrowane![]()
Dodałbym sposób użytkowania auta, oraz jako miejsce - chodzi o wielkość miasta.
Nie wiadomo jaki silnik - benzyny miały zawsze powyżej 2 l.
To tak jak napisałam, wszystko to samo oprócz auta. Miasto to samo, garaż ten sam, właściciele i zniżki też. Oba silniki 2.0, różnica w Scenicu, że benzyna + LPG i miał jakieś 13 lat, a Fiat jest w dieslu i ma 9 lat. Różnica w cenie przy tych samych warunkach ( assistance prestiż) i tej samej ofercie ubezpieczenia jest duża. Renault wtedy 943 zł, fiat teraz 1488, rok temu 1350
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi