Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

TUCEPI Kamena 25 - jestem tu więc się wypowiem

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jedrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jedrula » 02.09.2011 08:06

Od 3 dni jestem w Tucpei, przyjechałem w ciemno z rodziną, poszukiwania zajeły 1 godz., szukałem w pierwszej linii zabudowy, najbliżej morza, z dala od centrum i głośnych konob... i znalazłem miejsce idalne dla mnie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jadąc tutaj chciałem mieszkać na ulicy Kamenej, i to jest strzał w 10 :-)

Pokój bez kuchni z klimą i internetem, (dziś dopiero dowiedziałem się od właściceli że intenet jest dla gości i wystarczyło zapytać o hasło :D), mały taras, akurat dla nas z widokiem na morze, ocieniony parking i co ważne łatwo wjechać i wyjechać, żadne auto nie przeszkadza innemu. Cena 40E, mieli jeszcze pokój z kuchnią za 45E ale z widokiem na budynek z tyłu :-)
Mogę z całym przekonaniem powiedzieć że dla mnie (zaznaczam dla mnie) wżniejszy jest wygodny taras z widokiem niż kuchnia. (kuchnia tutaj jest akurat wspolna, w pelni wyposażona).

Bardzo przemili gospodarze, starsza pani codziennie dba o otoczenie, dom jest porośnięty kwiatami i kłączami, dookoła widać wiele włożonej pracy, wszędzie coś rośnie, na przywitanie dostaliśmy talerz świeżych fig i standardowo rakije 9zresztą figi rosną tuż nad moim autem :-)

Jesli ktoś się zastanawiam to polecam.

Zostanę tu 7 dni potem jadę w okolice Sibenika
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.09.2011 10:53

jedrula napisał(a):Od 3 dni jestem w Tucpei, przyjechałem w ciemno z rodziną, poszukiwania zajeły 1 godz., szukałem w pierwszej linii zabudowy, najbliżej morza, z dala od centrum i głośnych konob... i znalazłem miejsce idalne dla mnie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jadąc tutaj chciałem mieszkać na ulicy Kamenej, i to jest strzał w 10 :-)

Pokój bez kuchni z klimą i internetem, (dziś dopiero dowiedziałem się od właściceli że intenet jest dla gości i wystarczyło zapytać o hasło :D), mały taras, akurat dla nas z widokiem na morze, ocieniony parking i co ważne łatwo wjechać i wyjechać, żadne auto nie przeszkadza innemu. Cena 40E, mieli jeszcze pokój z kuchnią za 45E ale z widokiem na budynek z tyłu :-)
Mogę z całym przekonaniem powiedzieć że dla mnie (zaznaczam dla mnie) wżniejszy jest wygodny taras z widokiem niż kuchnia. (kuchnia tutaj jest akurat wspolna, w pelni wyposażona).

Bardzo przemili gospodarze, starsza pani codziennie dba o otoczenie, dom jest porośnięty kwiatami i kłączami, dookoła widać wiele włożonej pracy, wszędzie coś rośnie, na przywitanie dostaliśmy talerz świeżych fig i standardowo rakije 9zresztą figi rosną tuż nad moim autem :-)

Jesli ktoś się zastanawiam to polecam.

Zostanę tu 7 dni potem jadę w okolice Sibenika

Za ile płacisz osób. Można wynająć za 40 eura za 4 osoby, a można i za 2 lub 1. To jest ważne, a nie czy kuchnia jest wspólna itp. Coś mi się wydaje, że to badziewie.
jedrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jedrula » 02.09.2011 21:38

Dwoje dorosłych + 2 dzieci, pokój jest jeden z łazienką ale co ważne dla nas - z wanną (kąpiel dla dzieci). Po przyjedzie widziałem około 15 kwater od 20 do 70E , jezdziłem za gościem za skuterem oraz sam chodziłem od domu do domu, dla kogoś z małymi dziećmi to napewno nie badziewie... widziałem gorsze za 50 i wiecej euro.

Piorytetem była dla nas bliskość plaż,prysznica i wygodne dojście do konob, sklepów, itp. ... tu wszystko mi pasuje, po za tym jest z dala od głównej magistrali w nocy cicho, mam klimę, internet, ładny taras z widokiem na morze i zachody słońca, wygodny parking (to również ważne bo staram się codziennie bywać w róznych miejscach od Breli do Podgory).

Dla ludzi bez dzieci to pewnie odległość od wody nie ma znacznia... a za magistralą znalazłem po 25E, możei ładniejsze ale na 2 lub 3 piętrze, niestety wózki noszę tylko ja dlatego odpada wszystko co ma więcej niż 10 schodów.

Dziś przeszliśmy (kąpiąc się na róznych plażach) Brelę od Stomaricy do centrum, zejście po schodach było koszmarem, nie odważyłem się wracać tą samą drogą więc rodzinę zostawiłem na plaży koło hotelu Soline a sam wróciełem po auto i dojechałem pod samą plażę.
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 12.11.2011 10:53

Witam.:)
Jedrula a powiedz mi z której strony jest balkon w apartamencie 2+1...z tego co widze to chyba od północy?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
pumis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumis » 28.12.2011 23:23

Witam Cię Aneta.K,
miałem przyjemność gościć w tym roku w apartamencie 2+2. Ten o który pytasz jest po drugiej stronie korytarza i ma widok na budynek obok i prawdopodobnie boczny na morze ale nie jestem pewien. Teren jest mocno zadrzewiony i to ogranicza bezpośredni widok na morze ale ogród jest piękny a autko stoi w cieniu pod figami :-). Apartamenty są w dobudowanej, tylnej części domu z osobnym wejściem od tyłu obok budynku z grillem.
Patrząc na zdjęcia z tej strony, zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link to masz widok na prawo :-)
Pozdrawiam
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 29.12.2011 19:52

Dzięki wielkie pumis :D Ja też tak jakoś mam wrażenie że balkon pewnie będzie od wschodu :) to nie ma znaczenia i tak będzie super :)
Pozdrawiam.
:D
pumis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumis » 02.02.2012 00:32

Aneta.K napisał(a):Dzięki wielkie pumis :D Ja też tak jakoś mam wrażenie że balkon pewnie będzie od wschodu :) to nie ma znaczenia i tak będzie super :)
Pozdrawiam.

Ten film wszystko wyjaśnia :-)

Pozdrawiam
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 02.02.2012 10:04

pumis napisał(a):
Aneta.K napisał(a):Dzięki wielkie pumis :D Ja też tak jakoś mam wrażenie że balkon pewnie będzie od wschodu :) to nie ma znaczenia i tak będzie super :)
Pozdrawiam.

Ten film wszystko wyjaśnia :-)

Pozdrawiam

Dzięki za filmik 8) ...teraz już wszystko wiadomo :D 8)
Chyba już czas zacząć odliczanie ;)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone