Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Tucepi apartament Vela Ivan ??

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kuzii
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuzii » 12.02.2012 08:48

Witam :) własnie zarezerwowałem apartament zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
czy ktoś przebywał w tym miejscu lub zna okolice...prosze o informacje...dodam ze jade pierwszy raz do
Chorwacji więc każda informacja bedzie dla mnie cenna :) pozdrawiam i czekam na opinie forumowiczów :wink: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 12.02.2012 20:51

Witam :)
Wybrałeś miejsce najlepsze jakie może być !!!
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 13.02.2012 10:22

kuzii napisał(a):czy ktoś przebywał w tym miejscu lub zna okolice...

Zna okolice :lol:

Jakie informacje potrzebne :?:
kuzii
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuzii » 14.02.2012 06:51

witam ponownie :D,wiec interesuje mnie dana okolica :) Tucepi
ktoś może wynajmował u tych państwa apartament?jesli tak to prosiłbym o opinie jaki standart nio i czy własciciele mili itd,własciciel poinformował mnie ze prowadzi tam też kawiarnie mysle teraz czy bedzie to uciazliwe dla nas :? interesuje mnie tez dojazd do tego apartamentu czy jest w jakis sposob utruniony :? bo wybieram sie do Chorwacji busem 9osobowym :? zamierzam czesto wyjeżdzac a nie lezakowac tylko na plaży :roll: wstepnie właściciel poinformował mnie ze może byc problem z parkinggiem u niego :( i trzeba bedzie zapłacic za parking dodatkowo co oczywiscie mnie martwi :( pozdrawiam Dawid
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
GG 8856781
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 14.02.2012 09:05

Jeśli chodzi o sam apartament od wewnątrz to... nie wiem, natomiast lokalizacja idealna... prawie :wink:
Prawie, dlatego że idealna do plażowania - widoki, bliskość plaży i usytuowanie w południowej części jest dużym atutem. Kawiarnią bym się mocno nie przejmował, ponieważ życie wieczorne w Tucepi przenosi się do jego centrum a nie akurat na koniec ulicy Kamena. Gorzej wygląda sprawa dojazdu. Niestety trzeba się przemieszczać przez... deptak :roll: Żeby uniknąć przejazdu miedzy człowiekami, trzeba startować... około 7 rano :twisted: , późniejszy wyjazd jest delikatnie mówiąc... utrudniony. Jeżeli zamierzacie często korzystać z pojazdu to rzeczywiście lepiej dogadać się z właścicielem jakiegoś parkingu przy Jadrance. Blisko waszego zakwaterowania jest np. zacieniony parking sympatycznej Pani Jasnej Simic.

Samo Tucepi to pięknie położone miasteczko :D idealna baza wypadowa, fajna długa plaża, deptak i sporo... ludzi :roll: . Jest gdzie pospacerować, jest gdzie zjeść :lol: Mimo, że te wakacje spędzam na Peljescu, to i tak w drodze powrotnej wstępuje choć na kilka dni do... Tucepi :lol: do sympatycznych Państwa B.

:D
Artur81
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur81 » 14.04.2012 10:42

Witam
W zeszłym roku wakacje spędziłem w Baska Voda było super, w tym roku wybieram sie do tucepi i mam do wyboru dwa apartamenty, który byście wybrali patrząc tylko na lokalizacje:
nr.1
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
nr.2

zaznacze że jeden jest po północnej a drugi południowej stronie portu, która lepsza gdzie jest lepsza plaża?
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 15.04.2012 11:05

Jeśli o mnie chodzi to zdecydowanie link nr.1 na ulicy Kamena. :)
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 15.04.2012 22:39

Również "jedynka" :)
pumis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumis » 01.05.2012 22:29

Zdecydowanie link numer 1 ! ! !
Mieszkałem w zeszłym roku poniżej i miałem widok na ten budynek.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone